- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Lucernevej 4
<<Tilbage

Hus nr.  31182800 - Tversted - Lucernevej 4

Beskrivelse
Lyst og dejligt sommerhus i rolige omgivelser i feriebyen Tversted
Leder I efter en god base, og vil I gerne have kort vej til stranden, byen og skoven? Så er dette sommerhus med stor sandsynlighed et godt valg for jer.

Indretning
Sommerhuset er oprindeligt opført i 1977 og er i årenes løb blevet godt og flot vedligeholdt. Her er lyst og venligt, højt til loftet, et flot klinkegulv og en god fordeling af rummene. Sommerhuset egner sig bedst til to eller fire personer, så rammerne er ideelle for et par eller en lille familie med to børn. På badeværelset er en vaskemaskine, så man kan nøjes med at pakke lidt let og vaske undervejs, og i stuen er en flot indbygget pejs, som virkelig kommer til sin ret på en kold efterårsdag efter en lang gåtur ved vandet. Derudover er huset ikke udstyret med en masse moderne faciliteter, udlejerne har valgt at dette hus lægger op til et langsomt tempo, hvor man kan komme lidt ned i gear, og hvor tingene gerne må tage tid. Her hjælper man hinanden med opvasken og bruger tiden på at spille kort, læse bøger og gå ture, fremfor at sidde med pc'en eller sin tablet. Fra stuen er der adgang til en dejlig terrasse, og allerede på de lune forårsdage kan man lukke op til haven og få lidt af den friske Vesterhavsduft ind i huset.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor havegrund på en blind vej, så der er ikke meget støj og trafik på disse kanter. Terrassen er sydvendt og har både en overdækket og en åben del, så man kan søge i skygge, hvis der er behov for det. Havemøbler, parasol og grill er til rådighed for husets lejere.

Beliggenhed
Vesterhavet og Tversted strand ligger en lille kilometer fra sommerhuset, man kan både gå dertil gennem klitterne eller tage bilen ad byens store nedkørsel, man må gerne køre på stranden, undtaget er dog det markerede bilfri område. Tversted er en lille ferieby, som hvert år vokser betragteligt i indbyggertal, fordi så mange turister vender tilbage. Det er muligt at købe dagligvarer hele året rundt, og om sommeren åbner flere specialbutikker og spisesteder op for byens gæster. Lige nord for byen finder man Tversted Klitplantage med afmærkede stier, og fortsætter man længere op, møder man Ørnereservatet, Råbjerg Mile og Skagen, som er Danmarks nordligste område.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 1377 m2
Opført: 1977 
Afstande:
Vandet: 980 m
Indkøb: 390 m
Restaurant: 430 m
Golfbane: 9,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.644,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.644,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.697,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.697,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen