- samlet udbud af sommerhuse i Skiveren
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Skagen  /  Skiveren  /  Skiveren - Arielvej 10
<<Tilbage

Hus nr.  31182760 - Skiveren - Arielvej 10

Beskrivelse
Klassisk sommerhus på læfyldt naturgrund ved Skiveren
En fin lille base for en god ferie med mange oplevelser i den allerøverste del af Danmark

Indretning
Et helt klassisk sommerhus, som på papiret måske ikke ser så stort ud, men som alligevel med en gennemtænkt indretning kan huse op til fem personer. Huset er på den måde både velegnet for en mindre familie og for et par, der gerne vil have god plads. Det helt centrale rum er det åbne køkken og opholdsrum med spiseplads og stue ud i ét. Her kan man stadig føre en samtale, selvom en laver mad og de andre spiller kort eller ser tv; samværet er i højsædet i dette hus. Derudover ligger der to værelser og et badeværelse langs entreen, og om sommeren forlænges stuen af den halvt overdækkede terrasse. Brændeovnen i stuen er god på kølige morgener og aftener, ligesom det også er hyggeligt at tænde op efter en lang gåtur på stranden eller i skoven om efteråret. Medbringer man pc eller tablets hjemmefra, er det nemt at logge på det trådløse internet og finde alle nødvendige oplysninger om seværdigheder, attraktioner og arrangementer i området, ligesom man kan holde sig opdateret på nyheder osv. Et godt, solidt og hyggeligt sommerhus!

Udendørs
Sommerhuset er placeret på en stor naturgrund, som er godt beskyttet mod vind og blæst af høje træer. Til børnene er her en sandkasse og på græsset kan de løbe, lege og spille bold i timevis. På den vestvendte terrasse kan man både sidde i solen og søge skygge under den overdækkede del, og her er også godt om aftenen, når duggen er begyndt at falde og temperaturen daler.

Beliggenhed
Arielvej er en del af Skiveren-området nogle kilometer nord for Tversted. Fra sommerhuset har man lidt mere end en kilometer til Vesterhavet, så vi anbefaler at pakke bilen med tæpper, solcreme og en stor madpakke, så man har til en hel dag ved stranden for både store og små. Råbjerg Mile er et godt udflugtsmål, ligesom der heller ikke er langt til det spændende Ørnereservat. Og når man alligevel er på de kanter, anbefaler vi en tur til Danmarks mest populære ferieområde ved Skagen, her kan man både se de berømte Skagensmalerier, besøge Grenen, kravle op i Fyrtårnet og betragte resterne af den Tilsandede Kirke; der er masser af muligheder på toppen af Danmark.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 62 m2
Grundareal: 5000 m2
Opført: 1982 
Renoveret: 2004 
Afstande:
Vandet: 1,6 km
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 1,5 km
Golfbane: 8,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.349,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.349,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.402,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.402,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:40 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
Brænde inkl.Ja
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen