- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Falkevej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31182710 - Tversted - Falkevej 8

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus i udkanten af Tversted og tæt på skov og strand.
Et dejligt sommerhus med god og natursmuk beliggenhed, perfekt for den lille familie eller til en parferie.

Indretning
Sommerhuset er dejligt lyst og imødekommende indrettet med et godt lysindfald fra vinduerne, højt til loftet og et fint klinkegulv. De to værelser med hhv. dobbeltseng og køjeseng gør huset oplagt til en ferie for den lille familie med et enkelt eller to børn, og måske især til et par, som søger fred og ro og en chance for at få lidt kvalitetstid sammen. På badeværelset er vaskemaskine og tørretumbler, så man kan nøjes med at pakke den lille kuffert hjemmefra og hele tiden have rene og tørre håndklæder til de mange badeture i Vesterhavet. Køkkenet, spiseafdelingen og stuen hænger sammen i ét, stort åbent rum med en tv-afdeling i et separat hjørne og et sofaarrangement og brændeovnen i den modsatte ende; her er altså lagt op til en masse hyggestunder, hvad enten man er til film, en god bog eller bare gerne vil læse dagens avis igennem. Fra stuen har man også en skøn udsigt over det grønne og kønne landskab lige udenfor døren.

Udendørs
Den mere end 4000m2 store naturgrund giver masser af plads til børnene at boltre sig på, de kan løbe, lege og spille bold dagen lang og når de bliver trætte, kan de komme op på terrassen og få tanket op med lidt at drikke og spise og køle lidt af under den overdækkede del. Bilen og evt. medbragte cykler står godt og trygt i carporten under hele ferien.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i et stille og roligt område omkring en kilometer fra Tversted by. Vesterhavet og Tversted Strand finder man 1,5 km fra sommerhuset, og det er altid et besøg værd til en badetur eller en gåtur i vandkanten. Tæt på er Tversted Klitplantage med gode og smukke naturoplevelser, og er man på udkig efter kulturelle oplevelser, anbefaler vi at køre en tur til Skagen, hvor man kan opleve de berømte Skagensmalerier på Skagen Museum og prøve at stå med et ben i både Kattegat og Skagerrak på Grenen, Danmarks nordligste punkt. Vil man gerne holde sit golfhandicap ved lige, findes der i Hirtshals en golfklub med 9, 18 og 36 hullers bane.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 68 m2
Grundareal: 4106 m2
Opført: 1990 
Afstande:
Vandet: 1,5 km
Indkøb: 1 km
Restaurant: 1,3 km
Golfbane: 10,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.724,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.724,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.663,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.663,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen