- samlet udbud af sommerhuse i Vester Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Vester Tversted  /  Tversted - Tannisgaardvej 20
<<Tilbage

Hus nr.  31182670 - Tversted - Tannisgaardvej 20

Beskrivelse
Superflot og moderne sommerhus med alle tænkelige faciliteter og rolig beliggenhed i dejligt område i det populære Tversted
Dette er det perfekte sommerhus for store familier eller to familier med børn.

Indretning
Sommerhuset er bygget i en lys og imødekommende stil og er indrettet med gode og behagelige møbler i alle rum. Med fire separate soveværelser, hvoraf to er med dobbeltsenge og to er med enkeltsenge, som kan samles til dobbeltsenge, og to madrasser på den store hems har man i alt ti sengepladser, og dermed kan huset sagtens rumme én stor familie eller to mindre. Sommerhuset har to skønne badeværelser, det ene er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler, mens det andet har spa og sauna installeret. Det er dog det store åbne og kombinerede køkken- og opholdsrum med spiseafdeling og stue, som er husets helt centrale rum; her kan hele familien være sammen om både madlavning, brætspil og hygge ved brændeovnen. I køkkenet har man naturligvis alle tænkelige moderne hjælpemidler og hvidevarer til rådighed. Husk også at medbringe pc eller tablets hjemmefra, da huset har trådløst internet; de større børn vil helt sikkert sætte pris på at kunne spille og holde kontakt med vennerne derhjemme.

Aktivitetsrum
I forlængelse af opholdsrummet ligger et stort aktivitetsrum, som indbyder til mange timers sjov og hygge. Hvis vejret en enkelt dag skulle drille er her aktiviteter nok til hele familiens fornøjelse: kombineret pool- og bordtennisbord, bordfodbold, PlayStation 4 og Wii, så husk også her spillene hjemmefra. Ønsker man ikke at bruge dette rum, kan det lukkes af.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en over 5000m2 stor grund i det vestlige Tversted. Fra det kombinerede opholdsrum og køkken kan man gå ud på en stor og delvist overdækket terrasse, som også er god om aftenen, når duggen falder og temperaturen daler. Gode havemøbler, liggestole, grill og parasol er en selvfølge, og børnene kan boltre sig med leg i sandkassen, en gyngetur eller en omgang fodbold.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i noget af Nordjyllands absolut smukkeste natur i det meget populære Vester Tversted: Her er der god plads mellem sommerhusene, og dyrelivet kan opleves helt tæt på. Området er et godt udgangspunkt for oplevelser med hele familien i Nordjylland, besøg f.eks. Ørnereservatet mellem Tversted og Skagen, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals eller Aalborg Zoo, som ligger centralt i den gamle købstad Aalborg. Lige udenfor Tversted kan man leje kanoer og sejle en tur på Uggerby Å, og er man mere til de stille og rolige udflugter, anbefaler vi en dag ved Vesterhavet, eller at man smører en madpakke og tager den med til de små, hyggelige Tversted Søer i den nærtliggende klitplantage.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 148 m2
Grundareal: 5500 m2
Opført: 2016 
Afstande:
Vandet: 900 m
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 1,5 km
Golfbane: 8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.250,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.250,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 14.950,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  14.950,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:279 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
BillardJa
GulvvarmeJa
PoolbordJa
BordfodboldJa
BordtennisJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
AktivitetshusJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen