- samlet udbud af sommerhuse i Vester Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Vester Tversted  /  Tversted - Bentvej 11
<<Tilbage

Hus nr.  31182655 - Tversted - Bentvej 11

Beskrivelse
Velholdt sommerhus med fantastisk udsigt over den smukke natur og det fascinerende Vesterhav.
Holder man af ferie i naturen, er Tversted og ikke mindst dette sommerhus på en kæmpegrund og frit udsyn til vandet det helt perfekte valg!

Indretning
Udsigten til naturen og Vesterhavet sælger næsten sommerhuset af sig selv, og da der ikke ligger nogle huse foran dette, har man helt bogstavelig talt frit udsyn til træer, klitter, sand og vand. Huset er bygget i 1965 og har det typiske modernistiske udtryk med fladt tag, store glasfacader, lige linjer og rene former. Sommerhuset har et sammenhængende køkken-alrum med et flot stengulv, en stue med brændeovn og tv, fire soveværelser med hhv. to dobbeltsenge og to køjesenge og endeligt to badeværelser med brusere og vaskemaskine på det ene, så man hele tiden kan have rene håndklæder til de mange badeture i havet. Derudover har man rådighed over en dejlig havestue, hvor det er hyggeligt at samles til måltider, snak og afslapning. Med de otte sovepladser og to badeværelser egner sommerhuset sig godt til en større familie eller evt. to mindre, som gerne vil holde en skøn ferie sammen.

Udendørs
Også udenfor er der god plads at boltre sig på med en knap 9000m2 stor naturgrund og store vidder. Rundt om sommerhuset er flere terrassearealer, så man kan følge solen rundt hele dagen, og om aftenen er det hyggeligt at tænde op i grillen og slutte dagen af med et glas koldt vin og den smukke solnedgang over Vesterhavet.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i Vester Tversted, et par kilometer fra byen og lige midt mellem Uggerby Å og Tversted Å. Her er ro og fred, og den smukke natur dominerer øjet, så langt man kan se. Hele området er meget cykelvenligt, tag f.eks. madpakkerne med til Tversted Søerne i Tversted Plantage eller til stranden, hvor både voksne og børn kan bade helt trygt. Tversted bys indbyggertal vokser hver sommer med de mange turister, og her summer af liv og glade dage med udendørsservering på cafeerne, specialbutikkerne som slår dørene op for sæsonen og børnene der jubler over de store og lækre is fra Det Blå Ishus.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 88 m2
Anneksareal: 20 m2
Grundareal: 8900 m2
Opført: 1964 
Renoveret: 2000 
Afstande:
Vandet: 479 m
Indkøb: 1,7 km
Restaurant: 1,6 km
Golfbane: 7,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.934,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.934,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 9.048,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.048,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
CykelvenligJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen