- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Spættevej 2
<<Tilbage

Hus nr.  31182650 - Tversted - Spættevej 2

Beskrivelse
Velholdt sommerhus tæt på Vesterhavet og den smukke Tversted Klitplantage
Et fint sommerhus for familien der gerne vil være tæt på stranden, skoven og andre gode udflugtsmål.

Indretning
Sommerhuset er oprindeligt opført i 1960, og er gennem årene blevet passet og plejet på bedste vis. I 2016 gennemgik det en større renovering med bl.a. nyt og moderne badeværelse med flot brusekabine og vaskemaskine og tørretumbler, så man til enhver tid kan have rent badetøj og tørre håndklæder til badeturene i Vesterhavet. Sommerhuset består af i alt tre værelser, badeværelset, køkkenet og et stort opholdsrum med spiseplads og sofaarrangement foran den indbyggede pejs, som nok skal sprede hygge til hele huset. I opholdsrummet er også et skønt lysindfald fra de store vinduer, så det bliver med garanti hurtigt hele familiens samlingspunkt, hvor man læser, spiller ludo, tegner eller ser en god film på tv'et. Indretningen er hyggelig og personlig med en god blanding af nyt og gammelt, moderne og retro. Huset er desuden egnet for kørestolsbrugere, og tager man pc eller tablets med hjemmefra, kan man logge på det trådløse internet, koden udleveres i velkomstmappen ved ankomst. Dette sommerhus vil danne gode og velfungerende rammer for både par og familieferie i det skønne og smukke Nordjylland.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en 4000m2 stor naturgrund, så der er plads nok at boltre sig på, og huset har flere gode terrasser, hvor man til fulde kan nyde sommerlivets glæder. Fra stuen kan der lukkes op til en åben, men afskærmet terrasse, og ved indgangen er en overdækket del, hvor man kan trække ind om aftenen, når temperaturen falder lidt.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger under en kilometer fra sommerhuset og lokker med det bløde, hvide sand og de blå bølger. Tversted Strand er børnevenlig og her er plads nok til at børnene kan lege, bygge og spille bold. Tversted Klitplantage ligger næsten lige op til sommerhusgrunden; i skoven kan man gå, cykle og løbe på stierne og ved de små søer kan man hygge sig med madpakker, og tager man turen nordpå møder man både Ørnereservatet og Råbjerg Mile, inden man når til Skagen med Grenen, Skagen Museum, Fyret, Den Tilsandede Kirke og de mange anerkendte spisesteder. Trænger man til lidt storbystemning, tager det kun omkring 40 minutter i bil og her er masser af shoppemuligheder, museer, gallerier, indkøbscentre og cafeer med god mad og hyggelig stemning.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Handicapvenligt
Kørestolegnet
Boligareal: 87 m2
Grundareal: 4000 m2
Opført: 1960 
Renoveret: 2016 
Afstande:
Vandet: 730 m
Indkøb: 2,4 km
Restaurant: 2,5 km
Golfbane: 11,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.042,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.042,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.709,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.709,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen