- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Kornblomstvej 21
<<Tilbage

Hus nr.  31182630 - Tversted - Kornblomstvej 21

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus i roligt og fredeligt område i Tversted
De perfekte rammer for den lille familie, som gerne vil være tæt på Vesterhavet og opleve denne smukke del af Nordjylland.

Indretning
Et mindre, men særdeles velholdt sommerhus i et stille og roligt kvarter i den populære ferieby Tversted. Her er plads til seks overnattende personer, fordelt på to værelser med hhv. en dobbeltseng og to køjesenge. Så en familie med to til fire børn, vil få en god base her, mens et par, som søger roen og freden også vil få god fornøjelse af rammerne. Badeværelset har bruser og en vaskemaskine, så man hele tiden kan have rent badetøj til turene i Vesterhavet, og den resterende del af sommerhuset består af køkkenet og stuen med spisebord og et dejligt sofahjørne med tv. Her er også en brændeovn, som giver varme og en hyggelig stemning på kølige morgener. Derudover har huset også opvaskemaskine og andre nødvendige hårde hvidevarer, og medbringer man pc eller tablet hjemmefra, kan man benytte sig af det trådløse internet til at søge informationer om områdets mange seværdigheder og attraktioner. Fra stuen kan man åbne op til terrassen og lade den friske nordjyske luft strømme ind i huset.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med gynge og sandkasse, så børnene kan more sig i timevis. Til huset hører en dejlig stor og overdækket terrasse, hvor man kan grille og spise i skyggen, mens der i det østlige hjørne også er et læfyldt område, hvor det er skønt at drikke morgenkaffen, mens solen står op.

Beliggenhed
Når man bor på Kornblomstvej er man dejligt tæt på det hele, både byen med indkøb og spisesteder og Vesterhavet med den hvide strand, de blå bølger og det berømte Blå Ishus, hvor man kan købe lækre isvafler. Og alligevel er man så langt væk fra centrum, at man kan opholde sig udendørs i fred og ro. Ikke langt væk finder man Tversted Klitplantage med de charmerende søer, og er man glad for håndarbejde, kan man lidt udenfor byen besøge det velkendte Isager Strik. Længere nordpå kommer Ørnereservatet, Råbjerg Mile og endelig Skagen med de mange attraktioner: Den Tilsandede Kirke, Fyret, Skagen Museum og Grenen på toppen af Danmark.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 60 m2
Grundareal: 2524 m2
Opført: 1973 
Renoveret: 2009 
Afstande:
Vandet: 650 m
Indkøb: 790 m
Restaurant: 675 m
Golfbane: 9,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.803,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.803,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.924,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.924,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:25 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen