- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Grøndalsvej 16
<<Tilbage

Hus nr.  31182625 - Tversted - Grøndalsvej 16

Beskrivelse
Lyst og imødekommende sommerhus med udsigt til smukt naturområde
Rummeligt sommerhus med god beliggenhed tæt på Tversted by og ikke langt fra Vesterhavet.

Indretning
Dette sommerhus er dejligt og smagfuldt indrettet med sprossede vinduer, lyst træ og behagelige møbler, alle vil føle sig velkomne her fra første dag. Med fire værelser er her plads til 6 voksne og 2 børn, så selv en stor familie vil have plads nok. Der er også plads til alle omkring spisebordet, som er placeret midt i det åbne køkken-opholdsrum, hvor der også er lavet et hyggeligt sofahjørne ved brændeovnen. Her kan man sidde og nyde den smukke udsigt gennem det store glasparti eller bare slappe af med en god bog eller en spændende film på tv'et. Sommerhuset er udstyret med alle hårde hvidevarer og hjælpemidler man kan tænkes af have brug for, og derudover også et trådløst internet, så husk endelig at medbringe pc eller tablet hjemmefra. Huset er en virkelig god og velfungerende base, hvad enten man gerne vil ud og opleve Nordjylland eller man foretrækker at bruge en masse kvalitetstid indenfor matriklen.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en ugeneret grund, hvor man kan udnytte det danske sommervejr til sidste soltime. Der er udsigt til et grønt naturområde, og Tversted Å ligger lige op til, mere idyllisk bliver det næppe. Der hører to store terrasser til sommerhuset, den ene er godt afskærmet mod Vestenvinden, så her kan man også sidde, selvom det lufter lidt en dag.

Beliggenhed
Med under en kilometer til Vesterhavet og den hyggelige Tversted Strand er en tur eller to i de blå bølger uundgåelig. Hvis man holder ferie udenfor den varme sæson, er der ikke noget bedre end en lang gåtur langs vandet og så hjem og sidde foran brændeovnen med en kop varm kakao bagefter. Måske børnene vil prøve kræfter med en kanotur på Uggerby Å eller stemmer for en madpakketur til søerne i Tversted Klitplantage? Hele Nordjylland har masser af aktiviteter og seværdigheder at byde på, vi anbefaler at man finder oplysninger og inspiration på www.visitnordjylland.dk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 105 m2
Grundareal: 1300 m2
Opført: 1979 
Renoveret: 2007 
Afstande:
Vandet: 880 m
Indkøb: 340 m
Restaurant: 499 m
Golfbane: 8,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.982,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.982,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.662,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.662,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen