- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Astersvej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31182600 - Tversted - Astersvej 8

Beskrivelse
Velholdt og rummeligt sommerhus med gode terrasser i Tversted
Ferie for hele familien i et af de smukkeste og mest populære områder i Nordjylland.

Indretning
Dettes sommerhus er bygget sidst i 1970'erne og er gennem årene blevet passet og plejet på bedste vis, så det i dag stadig er fuldt brugbart og klart til at tage imod forventningsfulde feriegæster. Huset er rummeligt med plads til seks overnattende personer, og børnene kan få deres eget værelse med køjeseng og et lille bord til at tegne, spille eller lave perleplader. Hele huset har nye og flotte trægulve, og i stuen kan man tænde op i den store brændeovn og på den måde skabe den helt rigtige sommerhusstemning. Køkkenet, spiseafdelingen og stuen hænger sammen i ét stort rum, og man kan derfor være sammen om alle aktiviteter fra forberedelse af maden til afslapning foran tv'et. Af moderne udstyr kan nævnes opvaskemaskine og vaskemaskine, så de praktiske opgaver fylder så lidt som muligt, og med den installerede varmepumpe er man sikker på altid at have en behagelig rumtemperatur. Dette hus anbefaler vi især til børnefamilier, men også et par eller to kan få en skøn og behagelig ferie i disse omgivelser.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor havegrund, hvor børnene har gode legemuligheder med sandkasse og gynge og god plads til at lege tagfat og spille bold. Når børnene er glade, er forældrene også glade og kan slappe af på en af de gode terrasser, hvor der er skærmet godt af for vinden. Grill, liggestole og havemøbler er naturligvis til rådighed.

Beliggenhed
Astersvej er en mindre vej med kun få huse, og da dette sommerhus er det sidste i rækken, kan man være helt sikker på ikke at blive generet af trafik og forbipasserende. Der er kort afstand til byen og indkøb, mens stranden og Vesterhavet befinder sig omkring 800 meter fra huset. Det er tilladt at køre bil på Tversted Strand, så man kan sagtens pakke bilen med madpakker, tæpper og solcreme til en hel dag ved vandet. Tversted området byder på mange gode natur- og kulturoplevelser: koncerter i Tversted Kirke, kanotur på Uggerby Å, fascinerende fugle i Ørnereservatet, strikkekurser hos Isager Strik, gallerier og kunsthåndværkere i hele oplandet og endelig Råbjerg Mile og Grenen, museer, Fyret og Den Tilsandede Kirke i Skagen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 72 m2
Grundareal: 1300 m2
Opført: 1978 
Afstande:
Vandet: 790 m
Indkøb: 530 m
Restaurant: 525 m
Golfbane: 9,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.803,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.803,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.924,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.924,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen