- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Bakkevej 7
<<Tilbage

Hus nr.  31182595 - Tversted - Bakkevej 7

Beskrivelse
Hyggeligt træsommerhus med dejlig have og gode terrasser i Tversted
Dejlig ferie for den lille familie, som søger gode udearealer og kort afstand til Vesterhavet og andre sjove oplevelser.

Indretning
Sommerhuset er opført i træ; sortmalet udvendigt og med den originale naturfarve indendørs, hvilket giver en hyggelig og autentisk atmosfære i alle rum. Fordelingen af rum er meget praktisk, idet der kan lukkes af til det ene værelse med køjeseng, og man på den måde kan putte mindre børn tidligt og stadig hygge sig i stuen eller udenfor på en af terrasserne. Huset har yderligere to værelser, men egner sig bedst til en lille familie på fire personer, eller måske et par, som gerne vil dyrke tosomheden og bare nyde hinandens selskab. Køkkenet, spiseafdelingen og stuen er samlet i ét stort rum og lægger op til mange hyggelige stunder. I det ene hjørne er placeret en stor brændeovn, som er god at benytte på kolde morgener, eller hvis man kommer om efteråret og har været ude på en lang travetur. Om efteråret vil man nok også sætte pris på, at huset er udstyret med parabol og både har danske, tyske og engelske kanaler, ligesom man kan logge på det trådløse internet og følge med i nyheder og tjekke mails, hvis det er nødvendigt. Husk blot at medbringe pc eller tablet hjemmefra.

Udendørs
Lejer man dette sommerhus, får man nogle rigtig fine udendørs faciliteter med i prisen. Huset har terrasser mod både øst, vest og syd, så der er rig mulighed for at nyde solen det meste af dagen. Børnene kan lege og bruge en masse energi på den letkuperede naturgrund, og de voksne kan tage et spil petanque, inden maden skal tilberedes på grillen. Om aftenen er det godt at slutte dagen af med godt glas vin under den overdækkede terrasse.

Beliggenhed
Både stranden og byen ligger omkring en kilometer fra huset, turen til stranden kan tages via den fantastiske sti langs med flodbækken, turen kan sagtens tages på gåben. Byen har både indkøbsmuligheder, flere spændende butikker og gode spisesteder, og Vesterhavet er altid et fascinerende udflugtsmål, uanset årstid og vind og vejr. Er man ikke til de store badeture, kan en frisk gåtur i vandkanten give ny energi til både krop og sjæl. Har man børn med på ferien, anbefaler vi en madpakketur til Tversted Søerne i Klitplantagen, en kanotur på Uggerby Å, nogle timer i Oceanariet i Hirtshals eller en dagstur til Skagen, hvor de kan prøve at stå med et ben i både Skagerrak og Kattegat på Danmarks nordligste punkt, Grenen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 75 m2
Grundareal: 1250 m2
Opført: 1980 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 990 m
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.644,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.644,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.697,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.697,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
PetanqueJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen