- samlet udbud af sommerhuse i Lodskovvad
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Skagen  /  Lodskovvad  /  Lodskovvad - Elsdyrvej 5
<<Tilbage

Hus nr.  31182575 - Lodskovvad - Elsdyrvej 5

Beskrivelse
Et yderst velholdt luksussommerhus udstyret med al tænkelig komfort og med gode kvalitetsmøbler.
De helt idelle rammer for en vellykket familieferie; sjove aktiviteter i og ved sommerhuset og kort afstand til gode udflugtsmål og smukke naturoplevelser.

Indretning
Sommerhuset er særdeles lyst indrettet og byder på en gennemgående høj kvalitet. Til højre for entreen ligger to soveværelser og det store og rummelige badeværelse med spa, mens man til venstre finder endnu et værelse og et badeværelse med bruser, vaskemaskine og tørretumbler. Det store køkken/alrum med spiseplads har en flot udsigt til den omkringliggende natur og udgang til en stor terrasse, der følger sommerhuset hele vejen rundt. I den nedsænkede opholdsstue er brændeovn og et behageligt sofaarrangement med udsyn til det store TV. Ca. 4 meter fra sommerhuset ligger et anneks med det fjerde soverum med dobbeltseng. I forbindelse med annekset er der et stort aktivitetsrum med billard/pool og bordtennins samt dart. Der er energibesparende varmepumpe i både hovedhuset og aktivitetsrummet, hvilket sørger for meget lave energiomkostninger året rundt; desuden har man adgang til det gratis og trådløse internet. Sommerhuset er velegnet for både den store familie, som ønsker god plads og også gerne vil benytte annekset med det ekstra soverum og aktivitetsmulighederne, samt parret, som også gerne vil have komforten, men undlader at benytte annekset.

Udendørs
Mellem sommerhuset og annekset er der anlagt en meget stor terrasse på ca. 100 m2, hvor man kan dyrke sommerlivet med solbadning og grillmåltider hele dagen ganske ugeneret. På den store og helt private naturgrund er der fodboldmål og sandkasse samt gynger og særdeles gode chancer for natur- og dyreoplevelser.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i overkommelig køreafstand til flere af Nordjyllands gode attraktioner. Råbjerg Mile, Ørnereservatet og de klassiske udflugtsmål i og omkring Skagen: Den Tilsandede Kirke, Fyret, Grenen og Skagen Museum. I kun 500 meters afstand har man mulighed for at holde sit handicap ved lige på Hvide Klit Golfbane, og der er kun en kort spadserertur fra sommerhuset til den flotte badestrand ved Bunken på den rolige og børnevenlige østkyst. Vil man gerne opleve det store og mere rå Vesterhav, anbefaler vi en tur til stranden ved Skiveren mod vest.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 9 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 199 m2
Anneksareal: 50 m2
Grundareal: 6000 m2
Opført: 2001 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 3,5 km
Restaurant: 3,7 km
Golfbane: 550 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.213,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.213,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.507,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.507,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
BillardJa
GulvvarmeJa
PoolbordJa
BordtennisJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
AktivitetshusJa
HundevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen