- samlet udbud af sommerhuse i Vester Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Vester Tversted  /  Tversted - Bentvej 9
<<Tilbage

Hus nr.  31182560 - Tversted - Bentvej 9

Beskrivelse
Dette luksushus er beliggende på en af de bedste udsigtsgrunde i Nordjylland med fuld panoramaudsigt til Vesterhavet og Tannis Bugt. Her er god plads til to familier og samtidigt vil et par også føle sig godt til rette i huset.

Indretning
Sommerhuset, som har swimmingpool og sauna, er bygget ind i klitten i 2 etager. I underetagen findes det store swimmingpoolrum med tilhørende sauna og hertil et hyggeligt aktivitetsrum med god plads, billard og bordtennis samt dartskive. Her har du også et soveværelse med 4 køjesenge samt et badeværelse med bruser. Sommerhusets 1. sal er indrettet med 3 gode soveværelser, hvor der er en dobbeltseng i hver samt god skabsplads. Her findes ligeledes et badeværelse med bruser. Køkken og spiseafdeling ligger i åben forbindelse med det rummelige opholdsrum, hvor der er panoramaudsigt og adgang til den store terrasse, som omgiver huset ned mod klitterne, stranden og havet. Alt er lyst og moderne indrettet og i god kvalitet. Sommerhuset er egnet til benyttelse hele året rundt og er et herligt opholdssted, både når stormen raser over Vesterhavet om vinteren, og når solen bager ned fra den blå himmel om sommeren. Et meget attraktivt sommerhus, som er meget populært.

Udendørs
Sommerhuset er til flere sider omgivet af terrasser, som naturligvis er udstyrede med gode havemøbler, liggestole, grill og alt der skal bruges til terrassehygge om sommeren. Hvad dette hus angår skal specielt de smukke omgivelser fremhæves - her har du den mest pragtfulde udsigt, som man kan forestille sig og bare natur, natur, natur hele vejen rundt om huset. En egen sti fører gennem landskabet og til stranden.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i Vester Tversted i kun kort afstand fra den hyggelige ferieby Tversted, hvor du hele året rundt kan købe dine dagligvarer, spise på restaurant eller besøge en af de spændende specialbutikker eller kunsthåndværkere. Du er blot en kort køretur fra Skagen, som er et oplagt udflugtsmål i Nordjylland, havnebyen Hirtshals, købstaden Hjørring og Nordjyllands hovedstad Aalborg.

GRATIS! Udlån af barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 199 m2
Grundareal: 8000 m2
Opført: 1979 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Vandet: 490 m
Indkøb: 1,8 km
Restaurant: 1,6 km
Golfbane: 7,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.485,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.485,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 9.710,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.710,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
BillardJa
GulvvarmeJa
PoolbordJa
BordtennisJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Udsigt over landskabJa
AktivitetshusJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen