- samlet udbud af sommerhuse i Vester Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Vester Tversted  /  Tversted - Strandgårdsvej 5
<<Tilbage

Hus nr.  31182555 - Tversted - Strandgårdsvej 5

Beskrivelse
De helt perfekte rammer for en uforglemmelig ferie ved Vesterhavet.

Indretning
Vil man gerne forkæle sig selv med en ferie lidt ud over det sædvanlige, kan man trygt vælge dette sommerhus. Bjælkehuset er opført i: træ, lyse mursten, kobber og granit i skøn kombination, og brændeovnen, de flotte tæpper og de gennemgående stilfulde møbler bidrager til en hyggelig og varm stemning. Sommerhuset råder over et godt udstyret køkken, en åben opholdsstue med spiseplads, to badeværelser, hvoraf det ene er med spabad, og tre gode værelser med skabsplads, og her er naturligvis moderne faciliteter som parabol og trådløst internet.

Udendørs
På udearealerne fortsætter den store og imponerende stil; på den kæmpestore naturgrund, som vokser vildt, kan man færdes helt og aldeles uforstyrret og nyde den smukke udsigt over landskabet. Der kommer en del råvildt på området, og her er opstillet et fodertrug, så chancerne for at se nærmere på dyrene forstørres betydeligt, mens de forsyner sig her. I hjørnet af grunden er en sø/sumpområde, afhængigt af mængden af regn. Rundt om sommerhuset løber en flot stenterrasse, og ved indgangen finder man en flot, overdækket veranda i ægte amerikansk stil, hvor det er helt fantastisk at tilbringe dagens sidste timer. Desuden endnu to terrasser på hver side af huset, så der er rig mulighed for at nyde den danske sommer i fulde drag.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i Vester Tversted, ikke langt fra Uggerby Å, hvor man kan leje kanoer og vælge mellem ture af forskellig længde og varighed. Tversted Strand ligger under en km fra huset, i bunden af Tannis Bugt med god plads til at lege i det bløde sand, bade i det blå vand eller tage en lur i de grønne klitter. Tversted ligger dejligt centralt for udflugtsture rundt i Nordjylland: Mod syd ligger Hirtshals med Oceanariet, den flotte havnefront og de store Norgesfærger, og nordpå finder man Ørnereservatet, Råbjerg Mile og Skagen med Fyret, Den Tilsandede Kirke, Skagen Museum og selvfølgelig Grenen, Danmarks nordligste punkt, hvor Skagerrak og Kattegat mødes.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 110 m2
Grundareal: 10000 m2
Opført: 2001 
Afstande:
Vandet: 850 m
Indkøb: 1,9 km
Restaurant: 1,9 km
Golfbane: 7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.676,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.676,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.794,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.794,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen