- samlet udbud af sommerhuse i Vester Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Vester Tversted  /  Tversted - Andersvej 6
<<Tilbage

Hus nr.  31182540 - Tversted - Andersvej 6

Beskrivelse
Flot feriehus beliggende på en spændende naturgrund i Vester Tversted med fantastisk udsigt ud over klitterne og Vesterhavet.

Indretning
Virkeligt dejlig opholdsstue kombineret med køkken og spiseafdeling. Alt hænger godt sammen, så sommerhusets beboere kan hygge sig sammen uden at mangle plads, også selvom der er gang i flere aktiviteter på en gang. Nogen hygger sig med bagning eller madlavning i det rummelige og veludstyrede køkken med bl.a. opvaskemaskine og mikroovn. Andre tager et spil kort rundt om det store spisebord. Måske er det en god film på det store fladskærms-TV, mens ilden knitrer i brændeovnen, eller lidt surfen på internettet som trækker? Mulighederne i dette sommerhus er mange. Indretningen er lys og moderne, og der er indrettet med gode og behagelige møbler. Dejligt lysindfald gennem de store vinduespartier og lækker udsigt over området og til Vesterhavet. Stort lyst badeværelse med bruser, gulvvarme, spa og sauna samt sommerhusets vaskemaskine. Der er i alt 3 soverum, og sommerhuset udlejes til 6 personer. Ud over 2 dobbeltsenge i hvert sit soverum og 2 enkeltsenge i det sidste soverum, så er der også en hems med to madrasser, hvilket specielt appellerer til større børn og unge. Der må ikke medbringes husdyr i sommerhuset - husdyrfrit sommerhus. Rygning er ikke tilladt i sommerhuset - røgfrit sommerhus.

Udendørs
Det ugenerede terrasseareal bag sommerhuset har gode læforhold. Her mangler ingenting hvad angår havemøbler, liggestole, grill og parasol. Udelivet kan nydes i al slags vejr året rundt. Sommerhuset ligger tæt ved storslåede, fredede klitarealer og Uggerby Å.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i det meget populære Vester Tversted, hvor området er fyldt med stier fra sommerhusvejene og til stranden og Tannisbugten. Badestranden er specielt god lige her, og du kan, når det blæser, hygge dig i timevis med at flyve med drage eller bare betragte Vesterhavet, som hele tiden skifter farve og udseende.

GRATIS! Udlån af barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 83 m2
Grundareal: 2500 m2
Opført: 2005 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 470 m
Indkøb: 1,4 km
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 7,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.824,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.824,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.647,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.647,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:11 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:21 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
SolenergiJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen