- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Gyvelvej 1
<<Tilbage

Hus nr.  31182535 - Tversted - Gyvelvej 1

Beskrivelse
Pænt og velholdt sommerhus med gode terrasser i den populære ferieby Tversted
Et dejligt lyst og imødekommende sommerhus med mange gode faciliteter inde og ude.

Indretning
Vi præsenterer her et sommerhus, som er opført i 1978, renoveret i 1990 og som gennem alle årene er godt vedligeholdt, så det i dag er i god stand og klar til at tage imod en masse glade feriegæster. Huset har tre soveværelser med fem sengepladser, et badeværelse med bruser og ét stort og åbent opholdsrum med køkken, spiseafdeling og to stueafdelinger. Den ene stue er med tv og brændeovn, et rigtigt hyggerum, hvor man kan krybe sammen, hvis vejret ikke er til udendørsaktiviteter, mens den anden stue har masser af sol og lys fra de to store terrassedøre af glas. Hele huset er godt udstyret med moderne faciliteter: opvaskemaskine, vaskemaskine, kabel-tv med danske, tyske, engelske og skandinaviske kanaler og trådløst internet, som man kan logge på, hvis man medbringer pc eller tablet hjemmefra. Indretningen er lys og imødekommende, og alle møbler og senge er pæne og komfortable; alle vil få en god og vellykket ferie i disse rammer.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en charmerende havegrund med en stor græsplæne, så børnene kan bruge energien på boldspil og tagfatlege. De voksne kan se til fra en af de to terrasser; den vestvendte terrasse har udendørs grill og pejs, så her kan sommerlivet nydes fuldt ud, også på de lange og lune aftener.

Beliggenhed
Gyvelvej er godt placeret, så det er nemt at komme til både Vesterhavet og Tversted by med indkøbsmuligheder og spisesteder. Gyvelvej fortsætter over i Humlevej, og for enden af den vej kan man gå gennem klitterne til stranden. Der er også mulighed for at køre af den store nedkørsel ved Tannisbugtvej og et stykke hen ad stranden, til man finder den helt rigtige plads i fred og ro for alt for mange nysgerrige blikke. Hvad enten man er til natur eller kulturoplevelser, så har lokalområdet og resten af Nordjylland masser af gode udflugtsmål at byde på. Fra Skagen i nord, til Thy i syd og de små feriebyer langs Østkysten finder man skove, søer, strande, museer, gallerier, kunsthåndværkere, fyrtårne, kirker og meget, meget andet. Kig på www.visitnordjylland.dk for mere information.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 90 m2
Grundareal: 800 m2
Opført: 1978 
Renoveret: 1990 
Afstande:
Vandet: 720 m
Indkøb: 530 m
Restaurant: 380 m
Golfbane: 9,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.962,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.962,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.606,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.606,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:30 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen