- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Falkevej 20
<<Tilbage

Hus nr.  31182495 - Tversted - Falkevej 20

Beskrivelse
Hyggeligt træsommerhus i børnevenlige omgivelser lidt udenfor Tversted
Hvis I leder efter et sommerhus med god plads til børnene, og hvor de kan boltre sig udendørs, så er dette hus bestemt værd at kigge nærmere på.

Indretning
Dette bjælkesommerhus oser af charme og hygge og vil med garanti skabe nogle gode rammer for enhver ferie i det nordjyske. Huset består af en entre, et badeværelse, to værelser, et køkken og et stort opholdsrum med spisebord og sofaarrangement. Derudover hører der et lille anneks til huset med et ekstra værelse og mulighed for at benytte den opstillede vaskemaskine. Huset er lyst og venligt indrettet med pæne møbler, gode senge og masser af det fascinerende, nordjyske lys fra vinduerne. Foruden vaskemaskine er huset også udstyret med opvaskemaskine, parabol med danske, tyske og engelske kanaler, og endelig man har mulighed for at benytte sig af husets internet. Man kan være op til seks personer i huset, og vi anbefaler det til en lille familie eller et par, som gerne vil have en ferie med ro og fred.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en ret stor naturgrund med en kæmpe græsplæne, så børnene kan lege og spille bold i mange timer ad gangen. Der er terrasse rundt om en stor del af huset, og fra stuen kan man gå ud på et halvt overdækket stykke, som minder om en charmerende amerikansk veranda. Stykket mellem hovedhuset og annekset er også godt, her er roligt og læfyldt.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i bunden af Falkevej, i helt uforstyrrede omgivelser og væk fra trafiklarm og nysgerrige blikke. Der er en lille kilometer til indkøb i byen og knap to kilometer til Vesterhavet. Man må gerne køre i bil på Tversted Strand, så vi anbefaler at pakke bilen med solcreme, madpakker og tæpper, så man kan være væk hele dagen og nyde solen og vandet. Er man mere til en tur i skoven, ligger den store klitplantage ikke ret langt væk, og her er gode afmærkede stier af forskellig længde. Hvis vejret en dag er gråt og trist, kan man køre til Hirtshals og besøge Oceanariet, hvor man kan opleve de berømte klumpfisk, se et ægte hvalskelet, fange krabber og se søløverne blive fodret hver dag.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 60 m2
Grundareal: 3500 m2
Opført: 2000 
Afstande:
Vandet: 1,8 km
Indkøb: 1,1 km
Restaurant: 1,1 km
Golfbane: 10,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.644,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.644,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.402,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.402,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen