- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Falkevej 13
<<Tilbage

Hus nr.  31182485 - Tversted - Falkevej 13

Beskrivelse
Skønt sommerhus på natursmuk beliggenhed tæt på feriebyen Tversted
Her er muligheden for en ferie i velfungerende rammer tæt på Vesterhavet og mange andre af Nordjyllands sjove og spændende seværdigheder.

Indretning
Sommerhuset er på 100m2 og råder over tre soveværelser, et ekstra værelse, to badeværelser og et stort og sammenhængende køkken- og opholdsrum med stue. Rigtig gode og velfungerende rammer for en ferie for hele familien eller to til tre par, der gerne vil opleve denne smukke del af Nordjylland sammen. Begge badeværelser er med brusekabiner, og det ene har derudover også en vaskemaskine, så man kan vaske badetøj og håndklæder undervejs. Køkkenet er godt udstyret og i stuen kan man tænde op i den flotte brændeovn, hvis man står op til en kølig morgen. Bag spisebordet gemmer sig en alkove med madrasser, hvor ungerne kan lege eller de voksne kan tage en lur midt på dagen, og har man teenagere eller lidt større børn med på ferien, vil de sikkert sætte pris på at kunne fortrække til hemsen på førstesalen. Af moderne faciliteter kan nævnes både varmepumpe med køl, parabol og trådløst internet, så medbring gerne tablets eller pc hjemmefra. Indretningen er holdt i en afslappende og imødekommende stil med moderne og behagelige møbler og det fascinerende nordjyske lys strømmer ind af de store vinduer i stuen. Et absolut skønt og velfungerende sommerhus til enhver ferieform.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med masser af plads for børnene til at lege og løbe rundt. Har man boldglade børn, kan de spille uden fare for at ramme naboens vinduer, og grunden er omgivet af træer og buske, så man kan opholde sig helt ugeneret udenfor. Fra stuen er der adgang til en sydvendt og overdækket terrasse, mens østsiden har et dejligt åbent areal; alle muligheder for at nyde den danske sommer og udendørslivet er til stede her!

Beliggenhed
Sommerhuset ligger 1,5 km fra Tversted by, hvor man kan handle og hvor der om sommeren åbner flere spisesteder og spændende små butikker med kunsthåndværk, tøj osv. Vesterhavet ligger kun en smule længere væk og lokker med det bløde, hvide sand og de smukke, blå bølger. Trænger man til at blive kølet lidt af i sommerheden, anbefaler vi at lægge vejen forbi Det Blå Ishus ved den store nedkørsel, stedet er vidt kendt for sine store og velsmagende is. Har man børn med på ferien, anbefaler vi at køre turen til den store forlystelsespark Faarup Sommerland ved Blokhus; det tager omkring 50 minutter i bil, men det er absolut turen værd og giver helt sikkert point på kontoen.

GRATIS! Udlån af barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 5500 m2
Opført: 1991 
Renoveret: 2008 
Afstande:
Vandet: 1,6 km
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 1,5 km
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 5.731,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.731,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.754,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.754,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen