- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Mellemklitvej 29
<<Tilbage

Hus nr.  31182475 - Tversted - Mellemklitvej 29

Beskrivelse
Skøn beliggenhed i natursmukt område ved den populære ferieby Tversted
Ældre, men velholdt sommerhus med gåafstand til Tversted Klitplantage og Vesterhavet.

Indretning
Sommerhuset er oprindeligt opført i 1979, men er gennem årene blevet godt og grundigt vedligeholdt, så det i dag er velegnet for både en lille familie eller et par at holde ferie i. Indretningen er en blanding af nyere og ældre møbler, men alle pæne og velfungerende, så her er lagt op til en vellykket og afslappende ferie. Man kommer ind i huset via en lille entre, dernæst kommer det åbne køkken-alrum, og i forlængelse heraf ligger en dejlig udestue med store vinduespartier, som lukker en masse af det skønne nordjyske lys ind. Her kan man også sidde med en god bog eller dagens avis i det spæde forår eller tidlige efterår, hvor solen titter frem. Fra alrummet er der også adgang til de tre værelser og badeværelset. På de kølige morgener og aftener kan man tænde op i brændeovnen og hygge sig med varmen og de knitrende lyde fra træet. Sommerhuset har opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så man har mulighed for at vaske badetøj og håndklæder til de mange ture i Vesterhavet.

Udendørs
Den store naturgrund har en dejlig plæne med masser af plads til at løbe rundt, lege og spille bold. Store buske lukker godt af mod nabogrundene, og for enden af haven kan man kravle op på en høj klit og nyde udsigten til Vesterhavet fra den opstillede bænk. Fra opholdsrummet er der udgang til en åben terrasse, hvor man kan grille, spise og nyde de lange, lune sommeraftener.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i gåafstand til den smukke Tversted Klitplantage med afmærkede stier og de charmerende Tversted Søer, hvor det er muligt at spise sin medbragte madpakke. Lidt længere inde i skoven kan man besøge Danmarks eneste fungerende stokmølle på gården Østerklit, tjek evt. www.visitnordjylland.dk for åbningstider, så man ikke tager turen forgæves. På den anden side af Tversted by kan man leje kanoer og sejle en tur på Uggerby Å, en herlig aktivitet for hele familien. Og når man holder ferie på disse kanter, er et eller flere besøg ved Vesterhavet et absolut must; uanset om man er vild med at bade eller foretrækker at gå en tur i vandkanten, er det store hav altid fascinerende.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 101 m2
Grundareal: 1300 m2
Opført: 1979 
Afstande:
Vandet: 520 m
Indkøb: 2,6 km
Restaurant: 2,6 km
Golfbane: 11 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.644,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.644,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.402,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.402,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:60 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen