- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Falkevej 10 A
<<Tilbage

Hus nr.  31182460 - Tversted - Falkevej 10 A

Beskrivelse
Nydeligt sommerhus med dejlig have ved den populære ferieby Tversted
En god base for de, der gerne vil ud og opleve områdets mange attraktioner og seværdigheder.

Indretning
Sommerhuset er rigtig hyggeligt indrettet og i god stand efter løbende renoveringer, så det vil danne nogle fine rammer for en vellykket ferie. Indretningen er smagfuld med pæne møbler og velvalgt brugskunst og tekstiler til at fuldende billedet. Sommerhuset har tre soveværelser, hvoraf de to har køjesenge, så huset er særdeles velegnet til en familie med flere børn. Desuden også et pænt badeværelse med glasbrusekabine og endeligt et sammenhængende køkken- opholdsrum med både spiseplads og stue med tv. I midten af dette rum er monteret en flot brændeovn i et indhak i muren; den spreder varme og god stemning til hele huset og gør det rart at holde ferie her i forårs- og efterårsmånederne - der er ikke noget bedre end at komme hjem i varmen efter en lang travetur i skoven eller på stranden. Dette sommerhus er alt i alt med sine hjemlige og imødekommende omgivelser en god garant for en vellykket ferie.

Udendørs
Udearealerne ved dette sommerhus er gode til både store og små. Til børnene er her både gynge, rutsjebane, sandkasse og en stor græsplæne til boldspil og tagfatlege. Og de voksne kan imens nyde sommerlivet fra den store og dejlige terrasse, hvor der både er plads til at slikke sol, grille og spise. Den store naturgrund ligger godt i læ af høje træer, så man generes ikke af hverken naboer eller Vestenvinden.

Beliggenhed
Vesterhavet er en af Danmarks mest populære og fascinerende attraktioner. Det ligger 1,6 km fra sommerhuset, så det er en god ide at pakke bilen med tæpper, parasol og solcreme og køre den korte tur til den børnevenlige strand. Sommerhuset ligger lige op til en lille sø, en overkommelig lille aftentur til små, trætte ben, mens de større Tversted Søer ligger i den nærtliggende Tversted Klitplantage. Hele området er kendt for sine mange gallerier, arbejdende kunsthåndværkere og atelierer, så er man kunstinteresseret, er man kommet til det helt rette sted, ligesom der også er mange muligheder for de naturinteresserede: Uggerby Å, Ørnereservat, Råbjerg Mile og Grenen i det nordlige Skagen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 56 m2
Grundareal: 3400 m2
Opført: 1987 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 1,6 km
Indkøb: 1,1 km
Restaurant: 1,1 km
Golfbane: 10,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.673,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.673,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.496,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.496,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen