- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Svallerhulvej 32
<<Tilbage

Hus nr.  31182435 - Tversted - Svallerhulvej 32

Beskrivelse
Hyggeligt og velfungerende sommerhus med nem adgang til Vesterhavet
Et ældre, men velfungerende sommerhus med skøn beliggenhed i den populære ferieby Tversted.

Indretning
I dette sommerhus får man den helt ægte og afslappede sommerhusstemning: trævægge, store vinduespartier, stofgardiner og brændeovn er med til at skabe den hyggelige atmosfære. Huset er oprindeligt opført i 1979, er renoveret ved årtusindeskiftet og består i dag af et køkken, stue, to soverum og et badeværelse. Køkkenet er med spiseplads og har direkte adgang til stuen med to sofaarrangementer, der fungerer som hhv. læsehjørne og tv-afdeling. Det ene værelse har dobbeltseng, mens det andet er med køjeseng og en sovesofa, og endelig er badeværelset udstyret med brusekabine og vaskemaskine. Vi anbefaler dette sommerhus til den lille børnefamilie eller parret, som gerne vil lidt væk og bare nyde hinanden i smukke omgivelser. Huset er meget anvendeligt, lægger op til en masse kvalitetstid sammen og er godt udstyret med opvaskemaskine, varmepumpe, internet og parabol med både danske og tyske kanaler - stort set alle ønsker til en god ferie kan opfyldes her!

Udendørs
Sommerhuset ligger på en charmerende naturgrund med græs, marehalm og små hybenbuske og har flere gode terrasser. Ved køkkenet er der nem adgang til at spise ude, mens der fra stuen er udgang til en overdækket terrasse, som er god, hvis man har brug for lidt skygge eller gerne vil sidde ude om aftenen og lytte til havets brusen i baggrunden.

Beliggenhed
Sommerhuset er et af de sidste på Svallerhulvej og ligger lige op til en sti, som fører gennem klitterne og direkte til Vesterhavet og Tversteds skønne strandbred. Er man ikke den store bader, så er en lang travetur i vandkanten også at anbefale, og man er sikker på at få frisk luft til både krop og sjæl. Tversted Klitplantage ligger også tæt på og har gode stier til gang, løb og cykling, og ved de små Tversted Søer kan man nyde stilheden og de medbragte madpakker. Danmarks mest populære feriested, Skagen, befinder sig kun en kort køretur fra Tversted, og vi anbefaler at sætte en dag af til at besøge området, der byder på gode udflugtsmål, mange seværdigheder og et godt udvalg af spisesteder og butikker.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 80 m2
Grundareal: 1560 m2
Opført: 1979 
Renoveret: 2001 
Afstande:
Vandet: 600 m
Indkøb: 1,2 km
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.462,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.462,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.663,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.663,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
Fryser:120 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen