- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Haren 12
<<Tilbage

Hus nr.  31182405 - Tversted - Haren 12

Beskrivelse
Rummeligt sommerhus med mange moderne faciliteter og skøn beliggenhed tæt på Tversted strand
Sommerhuset for den store familie, som gerne vil holde ferie ved Vesterhavet og samtidig være tæt på indkøb og spisesteder.

Indretning
Dette velplacerede sommerhus er både rummeligt og godt indrettet. Med fire soveværelser og i alt otte sengepladser kan man både være en større familie eller to mindre her uden problemer. Derudover har huset også to badeværelser, så man slipper for kø og ventetid, hvis man skal være færdig og ud af døren til en bestemt tid. Det ene badeværelse er ovenikøbet med spabad og sauna, så man kan få varmen efter en lang gåtur ved Vesterhavet, mens det andet badeværelse har både vaskemaskine og tørretumbler; en stor fordel når der er børn med på ferien. Resten af sommerhuset udgøres af et åbent køkken i sammenhæng med spiseafdeling, stue og en ekstra lille stue, som ligger et par trin oppe og fungerer fint som hyggekrog til læsning af bøger og aviser. Indretningen er lys og imødekommende med højt til loftet, et godt lysindfald, pæne møbler og en brændeovn, der kan sprede både varme og en afslappet stemning til hele huset. Medbring gerne pc eller tablets hjemmefra, da huset også er udstyret med trådløst internet.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med halvhøjt græs, marehalm, buske og træer. Børnene kan lege tagfat eller spille bold på plænen, og de mindste kan slappe godt af i sandkassen. Fra stuen kan man gå ud på en vestvendt terrasse, hvor der er dejligt med læ, og ved indgangen til huset er der endnu et lille areal, hvor man kan sidde med morgenkaffen og lade dagen begynde stille og roligt.

Beliggenhed
Tversted by ligger lige under en kilometer fra sommerhuset, med en klapvogn som backup kan selv de mindste klare turen på gåben. I byen er der gode indkøbsmuligheder, og især om sommeren kan man mærke, at byen summer af liv og glade gæster. Tversted Strand er en af de mere stille og rolige steder på Vestkysten, her kan man sagtens bruge en hel dag med ungerne på at bade, soppe og bygge sandslotte. Vil man gerne opleve lidt af Nordjylland, anbefaler vi en tur til Oceanariet i Hirtshals, Grenen i Skagen eller den store og flotte Zoologiske Have i Ålborg, hvis man er indstillet på en køretur på omkring 45 minutter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 113 m2
Grundareal: 2530 m2
Opført: 1997 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 820 m
Restaurant: 890 m
Golfbane: 9,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.522,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.522,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.287,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.287,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen