- samlet udbud af sommerhuse i Kjul Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Kjul Strand  /  Kjul Strand - Øster Kjulvej 22
<<Tilbage

Hus nr.  31182385 - Kjul Strand - Øster Kjulvej 22

Beskrivelse
Charmerende sommerhus med idyllisk beliggenhed tæt på Vesterhavet
De ideelle rammer for en aktiv ferie for hele familien i et af Nordjyllands smukkeste områder.

Indretning
Dette sommerhus ligger i et roligt karter og har en skøn udsigt over et helt unikt og smukt naturområde. Det er særdeles velegnet til familier, som sætter pris på naturen og gerne vil bruge områdets mange muligheder for at være aktive. Sommerhuset har gennemgået en flot renovering og fremstår nu i en flot og velfungerende stand, bl.a. er der installeret nyt køkken med moderne hårde hvidevarer og også opholdsrummet er bragt up to date med nye møbler, men stadig med den flotte brændeovn og den hyggelige stemning bevaret! Derudover råder huset over et flot badeværelse med brusekabine, gulvvarme og vaskemaskine og tre soveværelser, hvoraf to har dobbeltsenge og det sidste er med køjeseng og lidt forskellige spil, så det er særdeles velegnet til børn, som gerne vil sove og hygge sig sammen. Har man brug for at tjekke mails undervejs i opholdet, eller vil børnene gerne holde kontakt med kammeraterne derhjemme, kan man benytte sig af det trådløse internet, hvis blot man husker pc eller tablet hjemmefra. Absolut flotte, hyggelige og velfungerende faciliteter!

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med en charmerende og køn beplantning med træer, hybenbuske og marehalm. Fra stuen er der udgang til en god terrasse, og foran den er opstillet et bord-bænkesæt, som er helt perfekt til et eftermiddagsmåltid med kaffe og kage i solen. Bilen kan stå trygt og godt i den overdækkede carport.

Beliggenhed
Vesterhavet og den hvide sandstrand ved Kjul ligger små 500 meter fra sommerhuset, så alle muligheder for at holde en decideret badeferie er til stede her. Hele området er godt til cykel, løbe og traveture i det bakkede terræn, og vil man holde sit golfhandicap ved lige, har Hirtshals en god 18-hulsbane, som ligger smukt integreret i en del af Kjul Klitplantage. Ved Uggerby Å kan man både sejle kano og kajak, og når man alligevel er på disse nordjyske kanter, anbefaler vi en dagstur til skønne Skagen med besøg på Grenen, Den Tilsandede Kirke, Fyret, Skagen Museum og en tiltrængt frokost eller middag på en af byens mange anerkendte restauranter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 69 m2
Grundareal: 1300 m2
Opført: 1985 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 499 m
Indkøb: 2,8 km
Restaurant: 5,4 km
Golfbane: 1,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.941,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.941,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.765,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.765,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen