- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Mellemklitvej 18
<<Tilbage

Hus nr.  31182370 - Tversted - Mellemklitvej 18

Beskrivelse
Dejligt sommerhus i to etager og tæt på både Vesterhavet og Tversted Klitplantage
Et godt beliggende sommerhus i roligt område og med overkommelig afstand til nogle af Nordjyllands mest sjove og spændende attraktioner.

Indretning
Sommerhuset har nogle årtier på bagen, men er velholdt og godt renoveret, så det i dag tilbyder både hyggelige og funktionelle rammer for en ferie med familien eller parret, som gerne vil have god plads og søger roen og freden. Huset har to etager, hvor der i stueetagen er et stort og lyst køkken-alrum, badeværelse med sauna, to værelser og et gæstetoilet, mens 1.salen består af endnu et soveværelse og en skøn stue med herlig udsigt over Vesterhavet. Der er brændeovn på begge etager, så huset er også anvendeligt i de kølige måneder før og efter sommersæsonen. Der strømmer masser af lys ind i rummene fra de store vinduespartier, og fra køkkenets kogeø kan man følge med i, hvad resten af familien laver. Sommerhuset er godt udstyret med hårde hvidevarer og andre elektriske apparater, så man er sikker på at få en afslappende ferie. Er vejret en dag lidt trist og gråt, kan man logge på det trådløse internet og spille, se en film eller søge information om indendørsaktiviteter i nærheden. Et pænt og velfungerende sommerhus med alle nødvendige faciliteter.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med over 3000m2 at boltre sig på, helt ideelle forhold for bold og løbeglade børn. På sydsiden er en dejlig stor og indhegnet terrasse, som også har en overdækket del. Det er her man solbader, griller og spiser lækkert mad. Mod øst er endnu et flisebelagt areal, som er det perfekte sted at starte dagen med en god kop kaffe.

Beliggenhed
Mellemklitvej ligger i udkanten af Tversted med kort afstand til både Vesterhavet og Tversted Klitplantage med de små og charmerende søer. Går man langt nok ind i skoven, finder man gården Østerklit med Danmarks eneste stadig fungerende stokmølle, tjek evt. www.visitnordjylland.dk for åbningstider. I Hirtshals kan man få lidt historie ind under huden ved at besøge bunkermuseet og det store fyr, mens man også kan holde formen ved lige på golfbanen, og endelig er også Oceanariet et besøg værd; her kan man møde de berømte klumpfisk, se et ægte hvalskelet og i det hele taget lære meget om livet i og på Nordsøen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 128 m2
Grundareal: 3600 m2
Opført: 1978 
Renoveret: 2007 
Afstande:
Vandet: 485 m
Indkøb: 2,5 km
Restaurant: 2,4 km
Golfbane: 11 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.684,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.684,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.287,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.287,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen