- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Tannisbugtvej 108
<<Tilbage

Hus nr.  31182360 - Tversted - Tannisbugtvej 108

Beskrivelse
Flot og centralt beliggende sommerhus i Tversted
I dette sommerhus får I en skøn kombination af central placering, hyggelig stemning og praktisk indretning; lige god til familie- og parferie.

Indretning
Det flotte sommerhus er opført i træ og holdt i de klassiske sort-hvide farver udenpå, mens trævæggene indvendigt er malet med en dejlig lys farve, som sammen med de høje lofter, de flotte gulve og de mange vinduer giver en venlig og imødekommende stemning. I sommerhusets østlige del ligger entreen, to værelser, badeværelset, gæstetoilettet og bryggerset som en praktisk og funktionel del af huset, mens køkkenet, stuen og det sidste værelse er placeret i den vestlige del. Sommerhuset er godt udstyret med moderne faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, ekstra fryser og trådløst internet, så medbring gerne pc eller tablets hjemmefra. Desuden en stor og flot brændeovn i stuen, som hurtigt spreder varme og en hyggelig stemning.
Bemærk: de nuværende billeder er midlertidige, ligesom mange af ejerens ting fjernes og sofaen skiftes ud inden udlejning!

Udendørs
Sommerhuset er placeret på en dejlig havegrund med en fin græsplæne, som er god til både børn og hunde, hvis de er med på ferien. Fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse, hvor I kan nyde den danske sommer, og om aftenen kan I rykke ind under den overdækkede del med en kop kaffe eller et glas vin.

Beliggenhed
Tannisbugtvej løber gennem Tversted by, og I er derfor helt centralt placeret i dette sommerhus. Det ligger i anden række fra vejen, så I ikke generes af trafikken til og fra stranden, som kun ligger 500 meter væk. Når I er på stranden, anbefaler vi en tur forbi Det Blå Ishus, som byder på gode og store vafler, som folk snakker længe om. Tversted-området er meget velegnet til vandreture i de store klitplantager, og på en regnvejrsdag kan I køre til Oceanariet i Hirtshals eller til Vandhuset i Hjørring, her er gode bassiner til alle størrelser, vandrutchebane og wellnessafdeling.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 131 m2
Grundareal: 625 m2
Opført: 1972 
Renoveret: 2007 
Afstande:
Vandet: 499 m
Indkøb: 650 m
Restaurant: 130 m
Golfbane: 9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.445,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.445,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.033,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.033,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:240 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen