- samlet udbud af sommerhuse i Lodskovvad
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Skagen  /  Lodskovvad  /  Lodskovvad - Musvågevej 72
<<Tilbage

Hus nr.  31182345 - Lodskovvad - Musvågevej 72

Beskrivelse
Dejligt sommerhus med gode faciliteter og i natursmukke omgivelser ved Lodskovvad
Et skønt beliggende sommerhus, som egner sig lige godt til familier og par.

Indretning
Sommerhuset er opført i 2003 og er et moderne, velfungerende og imødekommende hus. Der falder et godt lys ind ad de store vinduer, og i indretningen er der brugt pæne møbler, gode senge, flot brugskunst og farvestrålende tæpper, som tilsammen skaber en virkelig hyggelig atmosfære. Køkkenet og opholdsrummet med spiseplads og stueafdeling udgør det centrale rum, hvor man kan mødes til afslapning, madlavning, brætspil og almindeligt, hyggeligt samvær, mens de tre værelser og to badeværelser er fordelt i hver sin ende af huset. Det ene badeværelse har både spabad og sauna, så trænger man til lidt luksus, er det nemt at arrangere selv uden at skulle bruge hverken eller penge eller tid på at køre efter det. Alle værelser har gode dobbeltsenge, så man er sikker på at få en god nats søvn og være frisk på ture rundt i Nordjylland. Derudover er huset udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, brændeovn, kabel-tv og trådløst internet, så medbring gerne pc eller tablet hjemmefra, så det er nemt at tjekke mails og nyheder og finde oplysninger om områdets mange muligheder. Dette sommerhus er på alle måder et godt valg for den næste ferie i Nordjylland.

Udendørs
Den tilhørende have er en lille oase, hvor man kan lade op og få ny energi. Her er fred og ro, da grunden er godt afskærmet af høje træer og buske, og man derfor heller ikke er generet af forbipasserende eller nysgerrige blikke. På sommerhusets vest side finder man et stort terrasseareal med god plads til at solbade og nyde de dejlige grillaftener med god mad og lange snakke. På østsiden er også en lille terrasse ved indgangen til huset, og på græsplænen er der god plads til at lege og spille bold, hvis man har børn med på ferien.

Beliggenhed
Fra sommerhuset er der lidt under to kilometer til stranden ved Kattegatkysten. Her er meget børnevenligt med roligt og lavt vand og også dejligt til en lang travetur i vandkanten. Den nærmeste by er Ålbæk med mulighed for at handle og besøge den charmerende havn, og vil man gerne ud i naturen, er der mulighed for dette i både Ålbæk Klitplantage og ved den store sandklit Råbjerg Mile. I Frederikshavn kan man tage færgen til den lille ø Læsø; tag gerne cyklen med, da man kan køre øen rundt og opleve de mange attraktioner og seværdigheder og måske afslutte dagen med gourmetmad i høj klasse på Strandgaarden Badehotel.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 105 m2
Grundareal: 952 m2
Opført: 2003 
Afstande:
Vandet: 1,8 km
Indkøb: 2 km
Restaurant: 2 km
Golfbane: 1000 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.713,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.713,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.541,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.541,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen