- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Paradisdalen 8
<<Tilbage

Hus nr.  31182335 - Tversted - Paradisdalen 8

Beskrivelse
Et lille og hyggeligt sommerhus med fantastisk beliggenhed tæt på Vesterhavet
De perfekte rammer til en afslappende parferie i natursmukke omgivelser ved den populære ferieby Tversted.

Indretning
Dette skønne sommerhus har alt, hvad man kan ønske sig af charme, hygge og god beliggenhed. På papiret er her ikke mange m2, til gengæld har man den smukke natur lige udenfor til fri afbenyttelse, og er vejret ikke til at opholde sig på terrassen, kan man også nyde udsigten til klitterne, det høje græs og en lille sø ved grunden fra de mange vinduer. Sommerhuset består af ét stort og sammenhængende køkken- og opholdsrum med spisebord, sofahjørne og en flot brændeovn, to værelser og et badeværelse med bruser. Huset egner sig bedst til to personer, og er derfor et oplagt valg, hvis man påtænker at holde en parferie uden børn, hvor tempoet kommer helt ned og samværet prioriteres højest. Der er opvaskemaskine og trådløst internet i huset, så medbring gerne pc eller tablet, og måske også en stak bøger; den varme og rolige atmosfære lægger op til mange timers læsning og fordybelse. Dette sommerhus anbefaler vi til de, der gerne vil have ro og fred og som sætter pris på at være tæt på naturen.

Udendørs
Til sommerhuset hører en stor og smuk naturgrund i de bakkede klitter tæt ved Tversted strand. Udover på den overdækkede terrasse mod vest, kan man sidde i det halvhøje græs og nyde den danske sommer og udsigten til den lille sø, som ligger få skridt fra huset. Ved østenden er endnu en lille terrasse, som er helt ideel til morgenkaffen og solopgangen; den bedste start på dagen.

Beliggenhed
Vesterhavet er en af Danmarks og Nordjyllands mest populære attraktioner, og det er ikke uden grund. Det uendeligt store vand, de blå bølger og det bløde, hvide sand er fascinerende på alle tider af året, og uanset om man vil bade eller bare slentre en tur langs vandkanten, føler man sig forfrisket i krop og sind. Men Tversted er også mere end Vesterhavet; om sommeren er her flere gode spisesteder og spændende butikker, om efteråret kan man opleve festivalen Jazzy Days og hele året rundt kan man trave, cykle og løbe i den smukke Klitplantage. Hirtshals ligger kun få kilometer fra byen, og både Skagen og Aalborg kan nås på 30-40 minutter i bil, så mange flere attraktioner og seværdigheder er indenfor overkommelig rækkevidde, tjek evt. www.visitnordjyllnand.dk for mere information.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 2 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 48 m2
Grundareal: 1836 m2
Opført: 1966 
Afstande:
Vandet: 530 m
Indkøb: 1,1 km
Restaurant: 940 m
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.326,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.326,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.356,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.356,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:Nej
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen