- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Glentevej 4
<<Tilbage

Hus nr.  31182305 - Tversted - Glentevej 4

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus med stor terrasse i populære Tversted
Ægte sommerhusstemning i rolige og smukke omgivelser tæt på skov og strand.

Indretning
Sommerhuset er oprindeligt opført i 1973 og er gennem årene blevet godt vedligeholdt og renoveret, så det i dag stadig er i flot og absolut brugbar stand. Indretningen er lys med pæne og komfortable møbler, her er højt til loftet i de fleste rum, og det fascinerende, nordjyske lys strømmer ind ad de store vinduer. Brændeovnen i stuen giver lige den sidste prik over i'et og spreder en hyggelig og varm atmosfære til hele huset. Med tre værelser, hvoraf det ene har køjeseng, har huset god plads til en hel familie, eller til et enkelt eller to par, som gerne vil opleve denne skønne del af Nordjylland sammen. Udlejerne har fravalgt at installere en masse moderne udstyr, men ønsker i stedet, at deres hus bruges til ferie på 'den gode gammeldags' måde, hvor man har tid til at tage opvasken i hånden, spiller kort, læser bøger og kommer helt ned i tempo. Et godt og solidt sommerhus med tid og plads til samvær og hygge for hele familien.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en kæmpe naturgrund i klitterne bag Tversted strand. Her er udsigt til marehalm, højt græs og smukke træer; idyllisk og afslappende. Huset har en stor træterrasse, hvor sommerlivet kan nydes i fulde drag med solbadning, grillmåltider og lange, lune aftener, mens børnene leger og tumler i græsset i timevis.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger omkring 1,5 km fra sommerhuset, ikke noget problem for voksne, men har man børn med på ferien, er det en god ide at pakke bilen med solcreme, badetøj og en stor madpakke, så man kan tilbringe hele dagen ved vandet. Holder man ferie i foråret eller efteråret, er der ikke noget skønnere end en frisk gåtur i strandkanten, det er godt for både krop og sind! Tversted ligger fint placeret for udflugter rundt i hele Nordjylland: Oceanariet og Bunkermuseum i Hirtshals, Ørnereservat og Råbjerg Mile få kilometer nordpå og hele Østkysten med børnevenlige strande og hyggelige feriebyer på stribe, alt sammen indenfor overkommelig afstand.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 65 m2
Grundareal: 6000 m2
Opført: 1973 
Renoveret: 1995 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 1,6 km
Restaurant: 1,7 km
Golfbane: 10,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.883,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.883,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.186,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.186,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen