- samlet udbud af sommerhuse i Jerup Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Jerup Strand  /  Napstjert - Tyttebærvej 25 A
<<Tilbage

Hus nr.  31182290 - Napstjert - Tyttebærvej 25 A

Beskrivelse
Her er muligheden for en nem og uforglemmelig badeferie ved den børnevenlige Napstjert Strand og med kort afstand til flere gode udflugtsmål i det nordligste Danmark.

Indretning
I dette flotte sommerhus finder man alt, hvad en komfortabel og afslappende ferie skal indeholde. En lys og venlig indretning, klassiske og brugbare møbler, moderne teknik og smuk udsigt til klitterne lige uden for døren. Her er plads til både en almindelig familie eller til to par, og på det ene badeværelse er både en sauna og et spabad, hvor man kan slappe helt af efter en lang dag ved stranden eller på tur rundt i området. I den lille karnap med gulv-til-loft-vinduer kan man slappe af med en god bog eller avisen, og har man tablet eller pc med, kan man også koble sig på det trådløse og gratis internet. Viser vejret sig fra den lidt køligere side, er det hyggeligt at tænde op i brændeovnen, som hurtigt vil sprede varme rundt i hele det store opholdsrum. Her er virkelig lagt op til gode stunder i et pænt, velfungerende og ikke mindst fantastisk beliggende sommerhus.

Udendørs
Sommerhuset ligger som det forreste af alle husene i området, og man kan derfor opholde sig på den store og indhegnede terrasse helt ugeneret, og har man børn eller hunde med, kan de lege trygt og sikkert her. Om aftenen kan man nyde lækre grillmåltider og slappe af til lyden af vandet kun få meter væk. Naturen omkring huset er domineret af små klitter med marehalm, og her er sjovt at lege og tumle rundt for store og små.

Beliggenhed
Med kun 30 meter til strandkanten skal man nok få badet, soppet, travet, leget og samlet skaller nok under hele opholdet. Kattegatkysten er mere stille og rolig og med lavere vand end på Vestkysten, noget som især familier med mindre børn sætter pris på. Napstjert ligger mellem Frederikshavn med det store og sjove badeland The Reef og Skagen med museer, Grenen og flere berømte spisesteder på havnen. Ved Ålbæk kan man besøge dyre- og legeparken Fun Farm, tage en travetur i den dejlige Klitplantage, og endelig anbefaler vi en dagstur til den smukke ø Læsø med skøn natur, glaspusteri, museum og Saltsyderi.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 98 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 2000 
Afstande:
Vandet: 30 m
Indkøb: 4,5 km
Restaurant: 4,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.659,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.659,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 13.311,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  13.311,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:30 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen