- samlet udbud af sommerhuse i Lodskovvad
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Skagen  /  Lodskovvad  /  Lodskovvad - Musvågevej 126
<<Tilbage

Hus nr.  31182155 - Lodskovvad - Musvågevej 126

Beskrivelse
Moderne og flot indrettet sommerhus med plads til hele familien
Et dejligt sommerhus med god beliggenhed og et strejf af luksus med spabad og sauna.

Indretning
Et dejligt indrettet sommerhus med store vinduer, masser af lys, højt til loftet og et flot klinkegulv i de fleste rum. Det store badeværelse har både spabad og sauna, så trænger man til lidt luksus og wellness, er det nemt selv at skabe en afslappende og skøn stemning uden at skulle køre langt efter det. Sommerhuset har plads til seks personer, de tre værelser er med trægulve og har hhv. to enkeltsenge og to dobbeltsenge. Og med et ekstra badeværelse med brusekabine, undgår man også at skulle stå i kø om morgenen. Derudover har sommerhuset et stort og sammenhængende opholdsrum med køkken i den ene ende, derefter en spiseafdeling og i en vinkel herfra kommer stuen med brændeovn og en trappe op til hemsen. Her kan hele familien stadig være sammen og tale med hinanden, selvom man laver forskellige ting. Endelig har huset en del gode og velfungerende faciliteter: opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler sørger for, at man kan bruge tiden sammen i stedet for på de sædvanlige praktiske opgaver, og har man tablet eller pc med hjemmefra, kan man logge på det trådløse internet for at tjekke mails, spille eller finde inspiration til det næste udflugtsmål.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en dejlig havegrund, hvor man rigtig kan nyde den danske sommer og de forhåbentlige mange soltimer. På den store terrasse er der både en overdækket del og et lille læhegn, så uanset om man foretrækker sol eller skygge, kan man få sit ønske opfyldt her. På græsplænen er der både plads til at spille bold, lege tagfat og gynge højt og længe.

Beliggenhed
Musvågevej ligger i et stille og roligt område på Jyllands østkyst; kører man den korte tur til Kattegat, finder man en rolig og børnevenlig strand med små bølger og stille vind. Lige nord for området kan man besøge og bestige Råbjerg Mile, som er Danmarks største vandreklit. Fortsætter man længere nordpå kommer Skagen og Grenen, en af de mest populære attraktioner i hele Danmark. Endelig kan man også fra Frederikshavn tage færgen til Læsø, som trods den lille størrelse byder på et væld af oplevelser indenfor kultur, natur og gastronomi; den charmerende ø er virkelig et besøg værd!

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 96 m2
Grundareal: 850 m2
Opført: 2006 
Afstande:
Vandet: 1,6 km
Indkøb: 2,1 km
Restaurant: 2,1 km
Golfbane: 1,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.445,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.445,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.033,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.033,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:70 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen