- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Fasanvej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31182080 - Tversted - Fasanvej 8

Beskrivelse
Indretning
Sommerhuset her har en helt igennem klassisk, skandinavisk indretning. Lyst træ på gulve, vægge og lofter samt et fantastisk lysindfald gennem de store vinduespartier i opholdsrummet skaber en god atmosfære sommer som vinter. Indretningen er minimalistisk og moderne og helt igennem i høj kvalitet. Tag alle de DVD'er med, som du ikke har fået set i din travle hverdag og nyd dem her. Eller tænd op i brændeovnen og skab varme og hygge. Køkkenet er veludstyret. To badeværelser - begge med gulvvarme. I det ene er der bruser og i det andet er der fundet plads til sommerhusets vaskemaskine og tørretumbler. Sommerhuset udlejes til 6 personer, og sengepladserne fordeler sig i tre soverum, hvor de to har hver en dobbeltseng og det sidste to køjer. Alt er særdeles velholdt.

Udendørs
Sommerhuset er ekstra godt beliggende på en flot klitgrund med god plads rundt om huset og masser af privatliv. De herlige omgivelser kan nydes fra den dejlige terrasse, som omgiver huset og er udstyret med alt i terrasseudstyr - havemøbler, liggestole, grill og parasol. Ikke langt fra sommerhuset ligger Tversted Klitplantage og Tversted Søerne. Her har du fantastiske muligheder for at vandre, løbe og cykle og nyde den smukke natur. En stille morgenstund når naturen vågner, og man sætter sig ud for at føle lyset bryde frem og mærke duften af marehalm, lyng og fyrretræ, så kan man opleve dyrelivet - fasaner, ræve, harer og rådyr - komme helt op til sommerhuset. En fantastisk oplevelse.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i et smukt og veletableret sommerhusområde, hvor sommerhusene er placeret smukt i landskabet, og der er god plads mellem husene. Tversted har to dagligevarebutikker, flere gode spisesteder og en række fine specialbutikker. Vil du shoppe ud over det, så er den fine, gamle købstad Hjørring blot en kort køretur væk. Tversted er placeret smukt ud til Tannisbugt, som går mellem Hirtshals mod syd og Skagen mod nord, og det altid fascinerende Vesterhav.

GRATIS! Udlån af barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 92 m2
Grundareal: 2620 m2
Opført: 1991 
Afstande:
Vandet: 935 m
Indkøb: 2,3 km
Restaurant: 2,3 km
Golfbane: 11,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.439,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.439,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.530,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.530,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:48 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:14 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:32 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen