- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Vester Klitvej 12
<<Tilbage

Hus nr.  31182060 - Tversted - Vester Klitvej 12

Beskrivelse
Ved Nordjyllands mest charmerende ferieby Tversted finder man dette dejlige, i 2017 nyrenoverede sommerhus med en stor terrasse mod alle verdenshjørner og kort afstand både til havet og Klitplantagen. Et perfekt udgangspunkt for lange traveture i en skøn natur - og for at nyde solnedgangen over havet!

Indretning
Sommerhuset er lyst, hyggeligt, stemningsfuldt og velindrettet i en funktionel stil med gode klassiske møbler og en indretning, hvor der er tænkt over detaljerne.Udsigten til Tversteds storslåede natur og Vesterhavet bliver man aldrig træt af at betragte fra stuen, soveværelserne eller den store terrasse. Huset er løbende renoveret under hensyntagen til den oprindelige stil og med blik for nutidens komfortkrav. Huset indeholder nyt toilet og bad. Senest er der installeret et nyt, lækkert og veludrustet køkken med opvaskemaskine, og der er i 2016 bygget et flot anneks til, som indeholder et dejligt soveværelse med dobbeltseng og havudsigt, mellemgang med vaskemaskine og eget lækkert bad og toilet. Hovedhuset og annekset er forbundne med en stor dejlig træterrasse, og er særdeles velegnet til 4-6 voksne, men man kan også sagtens have to til tre børn med på ferien, forudsat at man er indstillet på at tage de gode underkøjer i det ene værelse i brug.  

Udendørs
Omkring begge huse løber en 60m2 stor træterrasse, som forbinder de to huse. Her kan man følge solen rundt hele dagen og få det maksimale ud af den danske sommer. På den kæmpestore naturgrund er der plads nok til leg og boldspil, og fra terrassen kan man nyde panoramaudsigten over klitlandskabet og Vesterhavet.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger lidt over en halv kilometer fra Tversted Strand, som er en af de bedste langs hele Vestkysten. Fra grunden er der under 100 meter til badestier ned igennem de fredede klitter. Man kan springe i de blå bølger, ligge i fred og ro i de grønne klitter eller hente en stor is i det berømte Blå Ishus. Klitplantagen kan ses fra huset og der er heller ikke langt Tversted Søerne, som indbyder til en god, lang og frisk gåtur. I Tversted By er der gode muligheder for at handle, shoppe og spise. Udflugtsmulighederne er mange. Området er meget velegnet til løbe- og cykelture og havnebyen Hirtshals med Oceanariet ligger tæt på. Skagen med Den Tilsandede Kirke, Fyret, Skagen Museum og Danmarks nordligste punkt, Grenen nås på godt en halv times bilkørsel i et smukt og særpræget landskab.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 58 m2
Anneksareal: 25 m2
Grundareal: 8900 m2
Opført: 1945 
Renoveret: 2017 
Afstande:
Vandet: 580 m
Indkøb: 2,2 km
Restaurant: 2,2 km
Golfbane: 11 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.382,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.382,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.779,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.779,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboks:90 
OpvaskemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen