- samlet udbud af sommerhuse i Lodskovvad
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Skagen  /  Lodskovvad  /  Lodskovvad - Grævlingevej 38
<<Tilbage

Hus nr.  31182040 - Lodskovvad - Grævlingevej 38

Beskrivelse
Flot sommerhus i luksusklassen med al tænkelig komfort og i natursmukke omgivelser
Et skønt og velfungerende sommerhus med plads til hele familien i det stille og rolige Lodskovvad tæt på Kattegat.

Indretning
Et virkeligt flot og velholdt sommerhus fra 2007, som lever op til alle de forventninger, man som gæst kan have til et hus i vore dage. Her er god plads, masser af lys fra de store vinduer, en flot og gennemtænkt indretning, luksusfaciliteter som spabad og sauna og ikke mindst en del moderne udstyr, som gør et ophold her afslappende og komfortabelt; f.eks. vaskemaskine med integreret tørretumbler, varmepumpe med køl, opvaskemaskine, kabel-tv med danske, tyske og skandinaviske kanaler og trådløst internet, husk blot pc eller tablets hjemmefra. Sommerhuset består af et stort og sammenhængende køkken- og opholdsrum med spiseafdeling, stue med sofaarrangement, tv og brændeovn og med gode muligheder for at være sammen om kortspil, ludo, madlavning og andre hyggelige indendørsaktiviteter. Derudover ligger voksenafdelingen med ét soveværelse og det store badeværelse i den nordlige del af huset, mens børneafdelingen med yderligere to soveværelser og det lille badeværelse befinder sig i den østlige del; en praktisk og funktionel opdeling, som kommer hele familien til gode. Her er også tænkt på de mindste medlemmer af familien, da der er 2 højstole, 1 barneseng samt et puslebord. Et sommerhus i den absolut bedste kvalitet, som vi forventer os meget af! Små poser med brænde kan købes af husejer, se opslag i huset.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en 8000m2 stor naturgrund omgivet af høje træer, som skærmer godt af for vinden og eventuelle nysgerrige blikke. Der er terrasse på tre sider af huset og dermed gode muligheder for at følge solen hele dagen og få det maksimale ud af den danske sommer. En lille del af terrassen er overdækket og her er det skønt at slutte dagen af med et godt glas vin eller en varm kop kaffe. Der er en gynge til børnene og havemøbler, liggestole og grill er naturligvis til rådighed. Sortering af affald i restaffald, glas og kompost er muligt (kompostbeholder findes på grunden).

Beliggenhed
Lodskovvad er et skønt område med en meget smuk og varieret natur og kun et par kilometer til Kattegats rolige og børnevenlige kyst. Den nærmeste by er den charmerende lille Ålbæk med en populær lystbådehavn og et hyggeligt havnemiljø. Besøg også gerne Ålbæk Klitplantage eller hvad med en tur til Råbjerg Mile, hvor børnene kan løbe sig trætte i en af Europas største vandrende klitter. Skagen ligger kun 20 km fra sommerhuset og byder på mange seværdigheder, f.eks. Skagen Museum, Skagen Fyr, Grenen, Den Tilsandede Kirke og flere anerkendte spisesteder. På en grå og kedelig dag, anbefaler vi at tage turen til Frederikshavn, hvor hele familien kan muntre sig mange timer i det store og subtropiske badeland The Reef.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 96 m2
Grundareal: 8000 m2
Opført: 2007 
Afstande:
Vandet: 2,8 km
Indkøb: 2,9 km
Restaurant: 2,9 km
Golfbane: 2,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.676,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.676,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.882,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.882,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen