- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Tannisbugtvej 49 D. Nr. 1
<<Tilbage

Hus nr.  31182035 - Tversted - Tannisbugtvej 49 D. Nr. 1

Beskrivelse
Moderne og centralt placeret ferielejlighed i det populære Tversted
Leder I efter en god og velfungerende base for en ferie med Vesterhavet som nærmeste nabo og rig mulighed for at opleve Nordjyllands mange attraktioner?

Indretning
Denne ferielejlighed er på hele 106m2, har to etager og plads til hele familien eller tre par. Placeringen lægger op til bade- og byferie, og mange af Nordjyllands bedste attraktioner ligger i rimelig køreafstand. Selve lejligheden består af entre, køkken-alrum med spiseplads, tre soveværelser, et gæstetoilet, et badeværelse og en stue med sofa, tv og spillekonsol. Lejligheden har alle tænkelige moderne faciliteter som vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, spabadekar, kabel-tv og trådløst internet og er således ligeså velfungerende og veludstyret som et almindeligt sommerhus. Pc og tablets skal medbringes hjemmefra, hvis man ønsker at benytte det trådløse internet, koden får man oplyst i velkomstbrevet ved ankomst. Indretningen er holdt i en venlig og minimalistisk stil, som gør at alle vil føle sig velkomne her, og det fascinerende nordjyske lys strømmer ind ad vinduerne og giver en helt speciel atmosfære til rummene.

Udendørs
Lejligheden ligger i et mindre kompleks med andre lejligheder, som alle har separate terrasser og egne havemøbler til rådighed. Så både morgenkaffen og aftensmaden kan nydes i solen, og om aftenen kan man slutte dagen af med et godt glas vin eller en tiltrængt kop kaffe, mens Vesterhavet bruser i baggrunden. Desuden også parkeringsplads til hver enkelt lejlighed.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger for enden af Tannisbugtvej, kun 1200 meter fra lejligheden. Her lokker de blå bølger og det hvide sand mange mennesker til, og trænger man til en lille forfriskning, anbefaler vi et besøg hos det berømte Blå Ishus. I Tversted By er flere gode indkøbsmuligheder, ligesom der i sommermånederne er åbent i mange af byens spændende butikker med tøj, brugskunst o.a. og på de forskellige spisesteder. I Hirtshals kan man besøge Oceanariet og Fyret og slentre en tur gennem gågaden, og kører man en tur nordpå, møder man både Ørnereservatet og Råbjerg Mile, inden man når Skagen med de mange attraktioner og berømte spisesteder; absolut køreturen værd!

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 106 m2
Opført: 2005 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 120 m
Restaurant: 130 m
Golfbane: 9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.803,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.803,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.924,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.924,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
ElvarmeJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen