- samlet udbud af sommerhuse i Vester Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Vester Tversted  /  Tversted - Folstedvej 36
<<Tilbage

Hus nr.  31182030 - Tversted - Folstedvej 36

Beskrivelse
Stemningsfyldt hus i natursmukke omgivelser og tæt på den børnevenlige strand i Tversted
Flot bjælkehus på naturgrund med bl.a. shelter og kig til Vesterhavet.

Indretning
Dette flotte bjælkehus byder velkommen med en helt utrolig hyggelig stemning, som bringer tankerne hen på en amerikansk eller norsk bjælkehytte, som vi kender dem fra reklamerne og brochurerne. Huset har højt til loftet, klassiske firkantede vinduer med stofgardiner og en flot brændeovn, som sætter prikken over i'et hvad angår hygge. Huset består af et køkken, et opholdsrum med spiseplads og stue, et badeværelse med bruser og gulvvarme og tre værelser med i alt seks sovepladser. Når man holder ferie i dette sommerhus, kommer man helt tilbage til rødderne; udover et nyere køkken er her ikke fyldt med en masse moderne faciliteter, til gengæld får man tid og ro til at være sammen om alt fra madlavning, opvask, oprydning osv., og medbringer man kort og spil hjemmefra, får man ikke problemer med at få tiden til at gå. Huset er børnevenligt med køjeseng, en ekstra barneseng og en stol til de mindste, men også et par eller to vil finde sig godt tilrette her.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en dejlig grund, hvorfra man kan kigge til Vesterhavet, som ligger relativt tæt på. Udeområdet er helt specielt, og man vil med garanti komme til at bruge mange timer i haven - her er både sandkasse, gynge, legehus og en shelterbygning, så man kan tage en overnatning i det fri, hvis man er frisk på den oplevelse.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger knap 600 meter fra Vesterhavet og den børnevenlige strand i Tversted. Her kan man sagtens bruge en hel dag på at nyde solen og vandet, og børnene kan lege og boltre sig i sandet og de små klitter. Ikke langt fra huset løber Uggerby Å, hvor man kan leje kanoer og tage en hyggelig sejltur med hele familien. Kun et par kilometer fra Tversted ligger en af Danmarks største havnebyer, Hirtshals, som foruden den travle og spændende havn også byder på et stort og flot Fyrtårn, et bunkermuseum og ikke mindst oplevelsescenteret Oceanariet, hvor man kan lære alt om livet på og i Nordsøen. Råbjerg Mile, Ørnereservatet og hele Skagen-området er også gode udflugtsmål, så der er nok at tage sig til på en ferie i Nordjylland.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 50 m2
Grundareal: 2520 m2
Opført: 1975 
Renoveret: 1998 
Afstande:
Vandet: 590 m
Indkøb: 1,2 km
Restaurant: 1,1 km
Golfbane: 8,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.121,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.121,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.879,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.879,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen