- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Tannisbugtvej 49 D. Nr. 13
<<Tilbage

Hus nr.  31182025 - Tversted - Tannisbugtvej 49 D. Nr. 13

Beskrivelse
Velfungerende ferielejlighed med central beliggenhed i Tversted
En stor og rummelig ferielejlighed tæt på Vesterhavet og andre smukke oplevelser i den nordjyske natur.

Indretning
En af Tversteds flotteste og bedst beliggende ferielejligheder i gåafstand fra Vesterhavet og med indkøbsmuligheder og spisesteder lige udenfor døren. Lejligheden ligger på første sal og har store rum, hvor man rigtig kan brede sig og føle sig hjemme. Indgangen er ved køkkenet og herfra er der adgang til badeværelset og det ene soveværelse. I forlængelse af køkkenet finder man det andet soveværelse og den store stue med sovesofa, hvilestol og tv. Indretningen er lys og imødekommende og holdt i hvide og beige farver med velvalgte elementer i naturmaterialer; en gennemført og behagelig stil. Lejligheden har vaskemaskine, opvaskemaskine, kabel-tv og trådløst internet. På badeværelset er både bruser og badekar med spafunktion, så kommer man træt hjem efter en lang dag på tur, er det skønt at fylde karret med varmt vand og lade kroppen få lidt ny energi. Denne lejlighed er en god kombination af hygge og moderne faciliteter - eneste minus er, at den ligger ovenpå Tversted Kro, og at man derfor skal forvente mulige støjgener i weekender, ved Tversted Marked og på helligdage.

Udendørs
Lejligheden har en lille altan ved indgangen; her er ikke plads til de store udfoldelser, men man kan sagtens nyde morgenkaffen eller et godt glas vin på de lune sommeraftener. Desuden også egen parkeringsplads, så bilen kan stå trygt og godt.

Beliggenhed
Det store og fascinerende Vesterhav ligger lidt over en kilometer fra Vesterhavet, så husk endelig badetøj og håndklæder. Om efteråret er det dejligt med en frisk gåtur i sandet, intet frisker krop og sind så meget op, som at blive blæst igennem af Vestenvinden. Og er man til smukke naturoplevelser, anbefaler vi også en vandretur i Tversted Klitplantage, en sejltur på Uggerby Å eller at man bestiger den kæmpestore sandklitte i Råbjerg Mile. Hele området omkring Tversted byder også på mange gallerier, glaspusterier og keramikere, for slet ikke at tale om de mange vejboder og gårdbutikker, hvor man kan købe frugt og grønt og få lov til at smage 'en bid af Nordjylland'. Her er oplevelser i alle genrer og til alle aldre!

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 104 m2
Opført: 2005 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 120 m
Restaurant: 130 m
Golfbane: 9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.724,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.724,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.663,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.663,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Diverse information
Strøm inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen