- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Musvitvej 11
<<Tilbage

Hus nr.  31181990 - Tversted - Musvitvej 11

Beskrivelse
Moderne sommerhus med spændende indretning og i fantastisk smukke omgivelser
Velkommen til et godt beliggende sommerhus i den skønne ferieby Tversted!

Indretning
Dette sommerhus er for dig, som har lyst til at prøve noget andet end et standardhus. Vi præsenterer her et flot og moderne sommerhus med utraditionel og meget personlig indretning i overvejende skandinavisk stil med højt til loftet og masser af lysindfald fra store vinduer. Et stort og åbent køkken-alrum fungerer som det centrale samlingspunkt og har en fantastisk udsigt til klitterne lige udenfor døren. Overalt ses flotte og gode møbler, og den indbyggede pejs i store natursten spreder varme og hygge til hele huset. Alle værelser er med gode senge, det store badeværelse har spabad og endvidere forefindes både vaskemaskine, tørretumbler og trådløst internet, så medbring gerne tablet eller tv. Sommerhuset har plads til otte overnattende personer, det ene værelse har to køjesenge, så selv en stor familie vil finde sig godt til rette her.

Aktivitetsrum
Fra bryggerset har man adgang til et sjovt aktivitetsrum med tv, airhockey og bordfodbold. Her kan man dyste eller slappe af med en god film; har man børn med på ferien er det en fordel at have disse aktiviteter lige ved hånden, hvis vejret en dag viser sig fra den grå og triste side.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en kæmpe naturgrund midt i Tversteds smukke klitter. Huset ligger lidt nede i landskabet, omgivet af sand og marehalm og har en stor, sammenhængende terrasse på tre sider. På de overdækkede dele af terrassen er det ideelt at nyde et godt grillmåltid eller bare forlænge sommerdagen et par timer om aftenen.

Beliggenhed
Tversted er en skøn, lille og charmerende by, som man ofte vender tilbage til år efter år. Sommerhuset ligger lige nord for byen, ikke så langt fra Tversted Søerne, hvor man kan få en god og smuk gåtur. Man har en lille kilometer til Vesterhavet og den børnevenlige strand i Tversted; her er det obligatorisk og uundgåeligt med et besøg hos det berømte Blå Ishus. Fra Tversted har man ca. 40 km til Skagen, på vejen møder man både Råbjerg Mile og Ørnereservatet, og i Skagen anbefaler vi bl.a. Skagen Museum, Fyret, Den Tilsandede Kirke, Grenen og nogle af de mange gode restauranter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 140 m2
Grundareal: 3124 m2
Opført: 2015 
Afstande:
Vandet: 1,3 km
Indkøb: 2 km
Restaurant: 2,1 km
Golfbane: 11 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.196,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.196,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 14.704,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  14.704,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
BordfodboldJa
AirhockeyJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
GarageJa
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
VandrevenligJa
AktivitetshusJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen