- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Gl. Skovvej 13
<<Tilbage

Hus nr.  31181985 - Tversted - Gl. Skovvej 13

Beskrivelse
Godt beliggende sommerhus med kort afstand til Vesterhavet og Tversted by
Et virkelig godt valg, hvis man gerne vil ud i naturen: udsigt til klitterne, tæt på fredet område ved Ådalen og gåafstand til stranden.

Indretning
Sommerhuset er arkitekttegnet og opført i 1979. Det er fint og flot vedligeholdt gennem årene, så alt fungerer upåklageligt og huset er klar til at modtage gæster året rundt. I stueetagen findes entre, et værelse, et badeværelse med kar og bruser, et gæstetoilet, køkken og stue. Og på første sal endnu to værelser, et toilet og et opholdsrum med tv. Indretningen er på original vis præget af 70'erne med farvede klinker på badeværelser og køkkenet og karakteristiske tæpper, vægtæpper og lamper i hele huset; en afslappet og varm stemning i alle rum. Husets helt centrale rum er det store opholdsrum, hvor både det lange spisebord og sofaafdelingen er placeret ved den flotte pejs. Her mødes hele familien til måltiderne og fælles samvær med snak, ludo, kortspil osv. Huset er et rigtigt familiehus, hvor voksne og børn både kan være i gang med en masse aktiviteter og trække sig tilbage til lidt alenetid, hvis behovet melder sig. Huset er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og parabol med både danske og tyske kanaler, så alle ønsker skulle gerne kunne opfyldes i dette hus.

Udendørs
Sommerhuset har en stor tilhørende have, hvor der er god plads til at børnene kan løbe rundt og lege og spille bold. Haven ligger godt i læ af træer og buske, og man kan opholde sig udendørs i ro og fred for naboer og forbipasserende. På 1.salen er en lille balkon, og i stueetagen kan man nyde sommerlivet på terrassen med grillmåltider og lange, lyse aftener.

Beliggenhed
Lige op til haven ligger et fredet naturområde ved Ådalen, og man har en dejlig udsigt til klitlandskabet. Beliggenheden fås ikke meget bedre her i området; kun 500 meter til Vesterhavet og få hundrede meter til byens hovedvej med supermarkeder, butikker og spisesteder. Hele Tversted-området byder på mange muligheder for gode oplevelser: Oceanariet i Hirtshals, klitplantagen, Ørnereservatet, kanotur på Uggerby Å og lidt længere væk: Råbjerg Mile og Skagen med museer, Grenen, Den Tilsandede Kirke, Fyret og de mange berømte spisesteder og restauranter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Boligareal: 130 m2
Grundareal: 1140 m2
Opført: 1979 
Afstande:
Vandet: 550 m
Indkøb: 650 m
Restaurant: 170 m
Golfbane: 8,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.962,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.962,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.765,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.765,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BadekarJa
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
BalkonJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen