- samlet udbud af sommerhuse i Vester Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Vester Tversted  /  Tversted - Ellenvej 10
<<Tilbage

Hus nr.  31181965 - Tversted - Ellenvej 10

Beskrivelse
Rummeligt sommerhus med sti direkte til Vesterhavet
Et velfungerende sommerhus til den store familie, med god beliggenhed og kort afstand til gode udflugtsmål.

Indretning
I dette sommerhus er hyggen virkelig i højsædet; de perfekte rammer for familien, der sætter pris på samvær og gode oplevelser. Sommerhuset består af et hovedhus med fire værelser og et anneks med to køjesenge, så der i alt er plads til tolv overnattende personer. I hovedhuset findes desuden et badeværelse med bruser og sauna, et gæstetoilet, et køkken og et dejligt opholdsrum med store vinduer, spisebord og sofaarrangement. Det er her man mødes til måltider og hygge, og med ild i brændeovnen får man hurtigt den helt rigtige stemning frem. Imens kan børnene underholde sig med de spil og bøger, som findes i huset. Hvis det gode vejr svigter en dag undervejs, er det godt med en film på tv'et og muligheden for at logge på det trådløse internet, medbring blot pc eller tablet hjemmefra. Det er forbudt at ryge i huset, og har man hund med, skal den holdes i snor, når man er udenfor, da området har en del fasaner og vildt.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en endog meget stor naturgrund vest for Tversted by, så alle muligheder for at lege, spille bold og brænde en masse energi af, er til stede her. Er man fugle- og dyreinteresseret, er der også gode chancer for at se både vildt, fugle, fasaner, harer og andre dyr på og omkring grunden. Huset har flere terrasser med havemøbler og grill, på sydsiden er f.eks. en dejlig afskærmet terrasse med god plads til børnene på den store bænk ved havebordet.

Beliggenhed
Fra sommerhuset kan man tage stien til Tversted strand, som er børnevenlig og et sjovt sted at bade, bygge sandslotte og samle skaller. Uanset årstid og vejrforhold er Vesterhavet en fascinerende og dragende oplevelse. Når man er på ferie i Tversted er der rigtig mange muligheder for at komme ud og opleve en masse: Hirtshals med bunkermuseum, Fyret og Oceanariet ligger kun få kilometer væk, det samme gør udlejningen af kanoer på Uggerby Å, mens man på vejen til Skagen kan køre indenom Ørnereservatet, trave en tur op ad Råbjerg Mile eller besøge nogle af de mange gallerier, keramikere og andre kunsthåndværkere, som området byder på. I Skagen skal man selvfølgelig besøge Grenen, Den Tilsandede Kirke og Skagen Museum inden man slutter dagen af med en god middag på en af byens mange anerkendte restauranter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 12 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 106 m2
Anneksareal: 12 m2
Grundareal: 8000 m2
Opført: 1971 
Afstande:
Vandet: 890 m
Indkøb: 2,7 km
Restaurant: 2,7 km
Golfbane: 6,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.940,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.940,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.970,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.970,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Udsigt over landskabJa
HundevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen