- samlet udbud af sommerhuse i Vester Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Vester Tversted  /  Tversted - Abelvej 7
<<Tilbage

Hus nr.  31181955 - Tversted - Abelvej 7

Beskrivelse
Ældre og charmerende sommerhus med fantastisk havudsigt
Et lille, hyggeligt hus med ægte sommerhusstemning og perfekt beliggenhed ved Vesterhavet

Indretning
Dette sommerhus er på papiret et af de mindre, men har til gengæld alt i charme, hygge og en fantastisk udsigt over klitterne og Vesterhavet. Huset har et nyere køkken og badeværelse og råder derudover over et opholdsrum, tre værelser og et lille anneks, som er ideelt hvis man har teenagere eller bedsteforældre med på ferien, som gerne vil kunne trække sig lidt tilbage. Vinduerne lukker masser af det fascinerende nordjyske lys ind i huset, og har man en kreativ åre, vil man helt sikkert finde ny inspiration i de smukke omgivelser. I stuen står en flot og funktionsdygtig brændeovn, som er god at lune sig ved, hvis man holder ferie i de kølige måneder, eller hvis man vil fordybe sig i en god bog en times tid eller to. Huset råder ikke over mange moderne faciliteter, men til gengæld får man kvalitetstid sammen over madlavningen og opvasken, og tempoet kommer helt derned, hvor man får tanket en god portion fornyet energi på krop og sjæl. Dette sommerhus er for de, der søger ro, fred og smuk natur så langt øjet rækker.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en kæmpestor naturgrund lige ud til klitterne og med en helt formidabel udsigt til Vesterhavet. Ved flagstangen kan man sidde på en bænk og lade tankerne flyve, mens vinden blæser og havduften fylder lungerne. Huset har flere terrasser, så der er mange, gode muligheder for at nyde sommerlivet i fulde drag.

Beliggenhed
Med under 500 meter til det store Vesterhav og den blide og børnevenlige strand i Tversted, har man næsten ingen undskyldninger for ikke at springe i vandet en gang eller to undervejs i ferien. Er man ikke vild med at bade i havet, anbefaler vi en lang travetur i vandkanten, det giver ny energi og masser af frisk luft. I Tversted by finder man gode indkøbsmuligheder, specialbutikker, spisesteder og det berømte Blå Ishus, mens man i den nærliggende by, Hirtshals, finder en af Danmarks største fiskerihavne, et bunkermuseum, et flot fyrtårn og ikke mindst Oceanariet, hvor man kan opleve livet på og i Nordsøen på tætteste hold. Det er også i Oceanariet, at de berømte klumpfisk holder til, og man kan se dem blive fodret flere gange om dagen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Boligareal: 52 m2
Grundareal: 8800 m2
Opført: 1963 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Vandet: 450 m
Indkøb: 1,6 km
Restaurant: 1,5 km
Golfbane: 7,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.803,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.803,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.644,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.644,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen