- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Grønspættevej 5
<<Tilbage

Hus nr.  31181950 - Tversted - Grønspættevej 5

Beskrivelse
Stort sommerhus i træ med skønne naturomgivelser tæt ved Vesterhavet
Et godt sommerhus for familien der gerne vil have god plads både ude og inde.

Indretning
Dette sommerhus har hele 110m2 at byde på, alle velholdte og godt indrettede med ældre, men gode og klassiske møbler. Huset har plads til seks overnattende personer fordelt på tre værelser med dobbeltsenge, så to par som gerne vil holde ferie sammen vil også finde sig godt tilrette her. I den ene ende af huset er det åbne køkken og spisestuen placeret, mens en anden stue i den modsatte ende er indrettet som tv-stue med en stor sofa, hvor der er plads til hele familien. Her er også en lille reol med bøger, så hvis man trænger til en times fred og fordybelse, så er det i denne stue, man kan finde det. Begge stuer har brændeovne, og derudover er huset udstyret med gode hårde hvidevarer, andre praktiske hjælpemidler, parabol og trådløst internet, som man kan logge på, hvis man husker at medbringe pc eller tablet hjemmefra. I dette sommerhus får man en god kombination af hygge, funktionalitet og en behagelig atmosfære, så vi kan kun give det vore bedste anbefalinger med på vejen.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en smuk naturgrund med et stort terrasseareal mod vest og et par mindre terrasser på syd og østsiden. Der er naturligvis havemøbler og grill til rådighed, så man kan udnytte alle soltimer, hvis vejret forhåbentligt arter sig. Til børnene er her sandkasse, gynge og masser af plads til at spille bold og lege, og bilen kan stå trygt og godt i carporten.

Beliggenhed
Fra sommerhuset er der knap to kilometer til både Tversted by og Vesterhavet, en dejlig frisk tur, hvis man kan lide at gå elle cykle, og ellers er det også muligt at køre i bil på Tversted Strand. Sommerhuset ligger lige op til Tversted Klitplantage, som har gode traveruter, og ved de små, smukke søer kan man sætte sig og nyde sin medbragte madpakke. Hele lokalområdet byder på gode aktiviteter og attraktioner for både børn og voksne: Ørnereservat, Råbjerg Mile, Oceanariet, kunsthåndværkere, gallerier og museer, søg evt. mere information på www.visitnordjylland.dk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 110 m2
Grundareal: 3500 m2
Opført: 1981 
Renoveret: 2014 
Afstande:
Vandet: 1,7 km
Indkøb: 2 km
Restaurant: 2,1 km
Golfbane: 11,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.235,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.235,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.515,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.515,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:100 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Gynge (indtil 31. dec. 2017)Ja
Sandkasse (indtil 31. dec. 2017)Ja
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen