- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Munkevænget 6
<<Tilbage

Hus nr.  31181940 - Tversted - Munkevænget 6

Beskrivelse
Flot og smagfuldt indrettet sommerhus med gode terrasser tæt på Tversted by og Vesterhavet
Vellykket ferie for hele familien i smukke omgivelser og tæt på skov og strand og gode udflugtsmål.

Indretning
Et virkeligt flot og indbydende sommerhus opført i træ og med lækker indretning i lyse farver. Huset er i to etager med entre, bryggers, gæstetoilet og ét stort og sammenhængende køkken-og opholdsrum i stueplan og tre værelser og et badeværelse med både bruser og spabad på første salen. Værelserne har alle god skabsplads og hhv. dobbeltseng og to sovesofaer, så huset kan rumme seks personer i alt. Det helt centrale rum er det store opholdsrum, hvor hele familien kan samles til hyggelige aktiviteter eller bare være sammen, selvom man laver lidt forskelligt. Især hjørnet med brændeovnen og den gode lænestol skal fremhæves, her kan man læse mange gode bøger, få en lille lur eller bare sidde og kigge ud af det store vinduesparti og lade tankerne flyve. Huset er godt udstyret med alt fra opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og til spillekonsol, så det praktiske arbejde bliver så nemt som muligt og underholdningen også er sikret på en gråvejrsdag. Et hus, som vi på det stærkeste anbefaler til alle vore kunder, som kigger efter lidt ud over det sædvanlige.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en skøn og charmerende havegrund for enden af en lukket vej, så man er sikker på at kunne opholde sig helt ugeneret i haven. Rundt om huset er et stort terrasseareal og flere hyggekroge, hvor man kan solbade, grille og spise, og til børnene er her en sandkasse. To af værelserne på 1.sal har udgang til en balkon, et oplagt sted at sidde om aftenen med et godt glas vin eller en varm kop kaffe

Beliggenhed
Fra sommerhuset er der en lille halv kilometer til indkøb og Tversted by, og følger man Tannisbugtvej gennem byen kommer man direkte til Vesterhavet og Tversted strand. Pak evt. bilen med tæpper, madpakke, solcreme og en parasol, så der er nok til en hel dag ved vandet. Besøg også gerne Tversted Klitplantage, hvor der er stier til vandre- og cykelture, og tager man madpakken med, kan den spises ved de små Tversted Søer. Er børnene dyreinteresseret, vil en tur til Ørnereservatet helt sikkert være en succes, ligesom en dag i Oceanariet i Hirtshals vil være et hit; her kan de opleve de berømte klumpfisk, se et hvalskelet og prøve, hvordan det er at leve ombord på en kutter på Nordsøen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning tilladt: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 140 m2
Grundareal: 1075 m2
Opført: 2004 
Afstande:
Vandet: 1,8 km
Indkøb: 490 m
Restaurant: 475 m
Golfbane: 8,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.121,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.121,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.970,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.970,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:100 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen