- samlet udbud af sommerhuse i Vester Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Vester Tversted  /  Tversted - Folstedvej 24
<<Tilbage

Hus nr.  31181915 - Tversted - Folstedvej 24

Beskrivelse
Flot sommerhus i absolut topklasse med mange gode faciliteter både inde og ude
En sjælden set vellykket kombination af høj kvalitet, komfortabel indretning og god beliggenhed.

Indretning
Vi præsenterer her et virkelig flot og moderne sommerhus, med en lækker og stilsikker indretning og plads til hele otte personer. Hele huset har et flot, mørkt klinkegulv, højt til loftet og et godt lysindfald fra vinduerne. Rummene har en god størrelse, og huset er også meget velegnet til handicappede. I den forreste del af huset ligger de tre værelser og de to badeværelser, hvoraf det ene er luksuriøst udstyret med både brusekabine, spabadekar, sauna og vaskemaskine og tørretumbler. Den nederste del af huset består af et åbent køkken i direkte forbindelse med spiseafdeling og stuen, altså ét stort opholdsrum hvor hele familien kan være sammen om mange hyggelige aktiviteter. Sommerhuset er allergivenligt, og der må derfor ikke medbringes dyr, og derudover er huset godt udstyret med hårde hvidevarer og moderne tekniske faciliteter som opvaskemaskine, parabol med danske, tyske og skandinaviske kanaler og trådløst internet, så vi anbefaler at medbringe pc eller tablet hjemmefra. Det sidste soveværelse er placeret i det tilhørende anneks, hvor der også er et lille tekøkken og tv, det helt perfekte sted for teenagere eller bedsteforældre, som kan have deres egen afdeling.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en 5000m2 stor grund med en storslået udsigt over et flot naturareal. Til børnene er her flere forskellige legeredskaber og masser af plads til at spille bold, og skal det være ekstra hyggeligt kan man samles ved den store bålplads og lave snobrød. Der er terrassearealer på alle sider af huset, bl.a. en overdækket del med udgang fra stuen og en dejlig afskærmet del mellem hovedhuset og annekset, hvor der også er udekøkken, fiskerenseplads og udendørs bruser.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger en kilometer fra sommerhuset, man kan både køre dertil i bil eller gå turen via sommerhusstierne og det sidste stykke gennem klitterne. Uanset vejr og vind er det store hav altid et fascinerende skue, og det lokker altid mange mennesker til. Tversted by befinder sig i nogenlunde samme afstand og byder på gode indkøbsmuligheder og om sommeren også en række spændende brugskunstbutikker og spisesteder. Hele området har en række tilbud om at opleve naturen fra mange forskellige sider: kanotur på Uggerby Å, trave eller cykeltur i Tversted Klitplantage og lidt nord for byen også Ørnereservatet og Råbjerg Mile.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 122 m2
Grundareal: 5000 m2
Opført: 2006 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 999 m
Indkøb: 1,2 km
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 7,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.074,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.074,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 9.809,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.809,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
Udendørs køkkenJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
Gode fiskeforholdJa
LystfiskervenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen