- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Høgevej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31181905 - Tversted - Høgevej 8

Beskrivelse
Sommerhus i luksusklassen og med god beliggenhed i roligt område i Tversted
Et dejligt og velfungerende sommerhus med spa og sauna og tæt på både Tversted by og Vesterhavet.

Indretning
Sommerhuset råder over 95 velindrettede m2 og består af en entre, tre soveværelser med skabe, et badeværelse med spabad og sauna, et gæstetoilet og et stort og sammenhængende køkken- og opholdsrum. Desuden også en hems med to madrasser, som vil fungere fint som teenagehule, eller hvis nogen i familien trænger til en middagslur i ro og fred. Indretningen er lys og imødekommende og overalt er brugt flotte kvalitetsmaterialer og valgt gode og funktionelle møbler. I stuen kan man tænde op i brændeovnen for at skabe en ekstra hyggelig stemning, og på en varm sommerdag kan man lukke op til terrassen og nyde den friske, nordjyske luft. Huset er godt udstyret med hårde hvidevarer og andre moderne faciliteter, f.eks. er der installeret en varmepumpe i stuen, som sikrer en konstant behagelig rumtemperatur, og udover parabol med Viasat og danske og tyske kanaler, kan man logge på det trådløse internet, hvis man har medbragt pc eller tablet hjemmefra. Absolut godkendte rammer til enhver ferieform!

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund og er det sidste hus på vejen, hvorfor man er helt fri for generende trafik og færdsel. Til børnene er her fodboldmål, gynger og sandkasse, og når de bliver trætte af at lege, kan de slappe af med resten af familien på en af terrasserne. Virkelig gode og brugbare udendørsarealer.

Beliggenhed
Høgevej ligger omkring en kilometer fra Tversted by med dagligvarebutikker, som har åbent hele året rundt. Om sommeren åbner flere specialbutikker og spisesteder op, og byen fyldes af liv og glade mennesker. Mange kommer for at opleve Vesterhavet, nogle vil helst bare betragte bølgerne på afstand, mens andre ikke kan komme hurtigt nok i vandet. Hvad enten man foretrækker det ene eller det andet, er det store hav altid fascinerende og giver tilskuerne store oplevelser med hjem i bagagen. Vil man vide mere om livet i og på det store vand, kan man besøge det store oplevelsescenter, Oceanariet, i Hirtshals. Her er både hvalskeletter, fodring af sæler, en interaktiv fiskekutter og meget, meget mere.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 95 m2
Grundareal: 2200 m2
Opført: 2003 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 799 m
Restaurant: 900 m
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.831,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.831,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.279,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.279,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen