- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Lupinvej 5
<<Tilbage

Hus nr.  31181880 - Tversted - Lupinvej 5

Beskrivelse
Lyst og charmerende sommerhus med rolig beliggenhed i Tversted
Skønt sommerhus med dejlig have og tæt på både Tversted by og stranden ved Vesterhavet.

Indretning
Dette sommerhus er et godt bevis på at man ikke behøver et stort antal m2 for at holde en vellykket ferie. De 74m2 her er godt udnyttede og indretningen er holdt i en varm og let romantisk stil, med møbler i lyst træ og hvide nuancer, en virkelig indbydende atmosfære. Det helt centrale rum er det åbne køkken- opholdsrum med spisebord og stueafdeling. Her kan hele familien være sammen om alt fra madlavning over kortspil og til afslapning foran tv'et med ild i brændeovnen. Det ene hjørne af stuen er lavet til en alkove med madrasser og legetøj, helt ideel som legehule til familiens yngste medlemmer, og anvendelig som ekstra sovepladser om aftenen. Derudover har huset to værelser med dobbeltsenge og et nyere badeværelse med en flot brusekabine bygget op i glas. Af moderne faciliteter kan nævnes opvaskemaskine, vaskemaskine, varmepumpe med køl og et trådløst internet, som man kan logge på, hvis man medbringer pc eller tablets hjemmefra. Alt i alt en god kombination af hyggelige og funktionelle rammer.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor havegrund med plads nok på græsplænen til at spille bold og lege tagfat. Fra stuen er der adgang til en stor og åben terrasse, som løber på både syd- og vestsiden, mens der på den nordlige side er endnu en god terrasse i læ fra den høje hæk.

Beliggenhed
Lupinvej er en blind vej med kort afstand til indkøb, spisesteder og specialbutikker i Tversted. Her er stille og roligt, og man kan færdes helt ugeneret udenfor. Tversted Strand er en af de bedste ved Vesterhavet, man kan enten slå sig ned på det hvide sand eller finde en lille gryde i klitterne, hvor der er læ og ro. Kommer man om efteråret eller vinteren, er en gåtur langs vandkanten nok at foretrække, det er skønt for krop og sjæl at blive blæst igennem af den friske Vestenvind. Tversted ligger også godt placeret ift. at tage på udflugter rundt i resten af Nordjylland, vi anbefaler en tur på Oceanariet i Hirtshals, en dag i Zoologisk Have i Ålborg eller en travetur ud på Grenen ved Skagen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 74 m2
Grundareal: 1395 m2
Opført: 1976 
Renoveret: 2008 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 250 m
Restaurant: 330 m
Golfbane: 9,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.121,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.121,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.940,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.940,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen