- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Rævlingevej 5
<<Tilbage

Hus nr.  31181845 - Tversted - Rævlingevej 5

Beskrivelse
Pænt og velholdt sommerhus tæt på Tversted by og strand
Dejligt sommerhus med gode muligheder for at nyde sommeren i fulde drag på den store terrasse og med kun en lille kilometer til det store Vesterhav.

Indretning
Sommerhuset har snart fyrre år på bagen, men er godt og flot vedligeholdt, så det i dag stadig fremstår lyst, venligt og i god kvalitet. Køkkenet er det helt naturlige samlingssted, hvor der er plads til at børnene kan spille ludo eller tegne ved spisebordet, mens mor og far laver maden, og herfra er der også direkte adgang til stuen med sofahjørne, tv og brændeovn. Fra stuen er der udgang til den store terrasse, og man kan åbne den dobbelte terrassedør op, hvis man vil have den friske Vesterhavsluft helt ind i huset. Derudover råder sommerhuset over to soveværelser med hhv. dobbeltseng og køjeseng og et udmærket badeværelse med bruseniche. Udover brændeovnen er huset også installeret med en varmepumpe, som sikrer en fornuftig forbrugsøkonomi, og med pæne og behagelige møbler og en absolut hyggelig stemning har man her de bedste rammer og forudsætninger for en vellykket ferie i det nordjyske.

Udendørs
Sommerhuset har et skønt og stort terrasseareal, hvor man har mulighed for at følge solen rundt næsten hele dagen. Der er godt med læ fra træerne, som omringer en stor del af naturgrunden, og børnene kan lege i sandkassen og løbe frit rundt på græsplænen. Havemøbler, liggestole og grill er naturligvis til rådighed for husets gæster.

Beliggenhed
Rævlingevej er en del af et stille og roligt sommerhusområde kun en enkelt kilometer fra kanten af det store og fascinerende Vesterhav. Tversted strand er en af de mest hyggelige på hele Vestkysten med masser af plads, dejligt hvidt og blødt sand og plads til at gemme sig lidt i gryderne i klitterne, hvis man søger freden og roen. I Tversted by er fine indkøbsmuligheder, spændende små butikker og gode spisesteder. Lige nord for byen finder man Tversted Klitplantage med Tversted Søerne og hvor man kan benytte sig af naturlegepladsen, grillpladserne og de opstillede shelters, og har man nogle i familien, som elsker håndarbejde, anbefaler vi et besøg hos Isager Strik lige syd for byen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 80 m2
Grundareal: 1356 m2
Opført: 1978 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 220 m
Restaurant: 280 m
Golfbane: 9,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.500,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.500,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.750,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.750,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
VarmepumpeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen