- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Fårebakken 2
<<Tilbage

Hus nr.  31181835 - Tversted - Fårebakken 2

Beskrivelse
Rummeligt sommerhus med spabad og sauna og tæt på Vesterhavet
Er I en stor familie, som leder efter et veludstyret hus tæt på vandet, så er dette sommerhus måske det helt rigtige for jer.

Indretning
Et dejligt sommerhus med plads til mange overnattende. Er I en stor familie, to mindre eller planlægger I at få besøg af venner eller bedsteforældre undervejs i ferien, så har dette sommerhus værelser nok med otte sengepladser. De fire værelser og to badeværelser er lige fordelt i hver ende af huset, så der er ovenikøbet mulighed for at dele sig op. Det ene værelse har direkte adgang til det store badeværelse med bruser, spabad, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Centrum af huset består af et åbent køkken med spiseplads og hyggelig stueafdeling med en stor sofa, tv og en flot brændeovn, som spreder varme og en dejlig afslappet stemning. Tv'et har parabol med danske og tyske kanaler, og der er også mulighed for at koble sig på det trådløse internet, husk blot pc eller tablet hjemmefra. Hele huset er lyst og imødekommende indrettet og alle vil føle sig velkommen her fra start til slut.

Udendørs
Sommerhuset har en 75m2 stor terrasse i det sydvestvendte hjørne, de 10m2 er overdækkede og fungerer godt om aftenen, når temperaturen daler lidt. Mod vest ligger en stor klit, som lukker grunden godt af, så man kan opholde sig helt ugeneret udendørs. Til børnene er her sandkasse og gynge, så de også kan få det meste ud af de gode, solrige dage.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger på en lille vej omkring en kilometer fra Tversted by, her er stille og fredeligt, og for enden af den tilstødende Svallerhulvej kan man gå en charmerende tur direkte til stranden ad stierne gennem klitterne. Ikke langt fra huset ligger Tversted Klitplantage med de smukke søer og flere afmærkede stier til vandring og cykling, og i den modsatte ende af byen kan man sejle en kanotur på Uggerby Å. I Hirtshals finder man Oceanariet, hvor man kan opleve de berømte klumpfisk, se et hvalskelet og fange krabber, og I Skagen kan man komme helt ud på Danmarks spids på Grenen, se Skagensmalerierne på byens museum og meget, meget mere.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 112 m2
Grundareal: 1500 m2
Opført: 1985 
Renoveret: 1993 
Afstande:
Vandet: 800 m
Indkøb: 1,1 km
Restaurant: 1,1 km
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.030,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.030,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.970,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.970,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Køleskab med frostboksJa
Fryser:100 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen