- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Falkevej 1
<<Tilbage

Hus nr.  31181805 - Tversted - Falkevej 1

Beskrivelse
Flot og lyst sommerhus med gode luksusfaciliteter og skøn beliggenhed i Tversted
Et rummeligt sommerhus, som både kan bruges af en stor familie eller to mindre.

Indretning
Et moderne og lækkert sommerhus, hvor alt er i en høj kvalitet, og hvor man ikke kommer til at mangle noget. Med fire værelser og to badeværelser er her god plads til mange personer, og værelserne er fordelt, så man kan have hver sin afdeling, hvis man er to familier afsted sammen. På det ene badeværelse finder man både bruser, spabad og sauna, så det er nemt at skabe sig lidt luksusstemning. Køkkenet har spiseplads og hænger sammen med stuen i ét stort og aflangt rum, kun opdelt af en halvhøj trævæg. De store vinduespartier giver en masse lys til rummet, og i stueafdelingen kan man varme sig ved brændeovnen eller se en film på tv'et, som er forbundet med både kabel-tv og parabol. I det hele taget er huset godt udstyret med alverdens moderne hjælpemidler, bl.a. opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og trådløst internet, som man kan logge på, hvis man husker pc eller tablet hjemmefra. Et sommerhus med en velfungerende kombination af funktionalitet og hyggelig stemning.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en meget stor naturgrund, hvor der er gode muligheder for både sol og læ. På den store græsplæne kan børnene lege, løbe og spille bold dagen lang, og de har også sandkasse og gyngestativ til rådighed. På hele sydsiden af huset løber en fin terrasse, og i det vestlige hjørne er en dejlig overdækket del, hvor man kan sidde i skyggen og spise.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i udkanten af Tversted by med 1,4 km til stranden og lidt kortere til byen med indkøbsmuligheder, brugskunstbutikker og spisesteder. I kort afstand fra huset ligger Tversted Klitplantage med afmærkede ruter til vandring, løb og cykelture. Vesterhavet er altid et besøg værd, uanset årstid og vejrforhold; om sommeren til badeture i det blå vand og om efteråret og vinteren til lange traveture i den friske luft. Tversted ligger også centralt i forhold til udflugter rundt i Nordjylland, både Hirtshals, Skagen og Jyllands østkyst har mange sjove og spændende attraktioner og seværdigheder at byde på.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 114 m2
Grundareal: 5016 m2
Opført: 2013 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 1,1 km
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.522,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.522,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.287,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.287,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen