- samlet udbud af sommerhuse i Fårup Sommerland - Forlystelsespark
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Fårup Sommerland - Forlystelsespark  /  Blokhus Strand og By - Søren Petersvej 40
<<Tilbage

Hus nr.  31180565 - Blokhus Strand og By - Søren Petersvej 40

Beskrivelse
Flot og rummeligt sommerhus med spabad og skønne udearealer ved Blokhus
Luksus, kvalitet og god plads går hånd i hånd i dette skønne sommerhus tæt ved Blokhus By og i gåafstand til Vesterhavet.

Indretning
Vi er stolte over at formidle udlejningen af dette sommerhus, som med sine høje lofter, flotte gulve, mange vinduer og den varme og charmerende indretning byder gæsterne velkommen fra første øjeblik. Her er tænkt over alle detaljer og komfort, hygge og funktionalitet går op i en højere enhed. Om man er en stor familie eller to mindre på ferie sammen, er her plads nok både til at samles over et spil ludo eller til at dele sig lidt op, hvis man trænger til en smule privatliv; sommerhuset råder over et åbent køkken med adgang til en stor og flot spiseafdeling, flere stuer, fem soverum og to badeværelser, hvoraf det ene har et lækkert spabad med plads til to personer. Hele sommerhuset er godt udstyret med hårde hvidevarer og hjælpemidler, her er ekstra senge og stole til de mindre børn til rådighed, og man kan benytte sig af det gratis og trådløse internet til at søge informationer og oplysninger om de mange muligheder i Blokhus og omegn. Absolut gode rammer for en afslappende og dejlig ferie i et af Nordjyllands skønneste områder.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor og smuk naturgrund med en flot udsigt over landskabet. Hele grunden er velplejet med en stor plæne, flere områder med bede og buske og gynge og sandkasse til børnene. Fra huset kan man flere steder gå ud på de forskellige terrasser; to af disse er lukkede, så her kan både børn og hunde opholde sig helt trygt. Den ene terrasse har en dejlig overdækket del, hvor man kan nyde de lange og lune sommeraftener med et godt glas vin og lyden af Vesterhavets store bølger i baggrunden.

Beliggenhed
Søren Petersvej ligger dejligt centralt i forhold til de mange gode tilbud i Blokhus. Fra sommerhuset er der en enkelt kilometer til Vesterhavet og Blokhus Strand. Her er liv og sydlandsk stemning på de solrige dage sommeren over, og kommer man udenfor sæsonen er der ikke noget som en gåtur i vandkanten til at friske krop og sind op. Gateway Blokhus ligger lige ved sommerhuset, her kan børnene boltre sig på den sjove naturlegeplads, og man kan grille pølser og bage snobrød på det store fællesareal. I Hune finder man både den berømte Anne Just's Have, Blokhus Golfcenter med 9 og 18- hullers baner og i nærheden også Danmarks bedste forlystelsespark, Faarup Sommerland, med et hav af sjove aktiviteter og et tætpakket program med koncerter og shows gennem hele sæsonen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Blokhus Feriecenter, Blokhus) hele året!

Generel information:
Personer: 14 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 283 m2
Grundareal: 3000 m2
Opført: 1989 
Renoveret: 2012 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 1,1 km
Restaurant: 1,1 km
Golfbane: 2,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 5.290,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.290,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 12.167,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  12.167,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:26 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
OlievarmeJa
Udsigt over landskabJa
HundevenligJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
CykelvenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen