- samlet udbud af sommerhuse i Saltum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Saltum  /  Saltum - Lyngsletten 4
<<Tilbage

Hus nr.  31180480 - Saltum - Lyngsletten 4

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus tæt på Saltum Strand og Faarup Sommerland
Dejligt sommerhus med stor terrasse og god beliggenhed i kort afstand fra Vesterhavet.

Indretning
Dette sommerhus er oprindeligt opført i 1965 og har i 2017 gennemgået en større og flot renovering, så det står helt klar til at modtage en masse forventningsfulde gæster. De 84m2 fordeler sig på en entre, et badeværelse, tre værelser og ét stort og sammenhængende køkken- og opholdsrum. Alle møbler, senge og inventar er i god kvalitet og indretningen er holdt i en moderne og hyggelig stil med brændeovnen som prikken over i'et; der er ikke noget bedre end at tænde op efter en lang gåtur langs vandet eller i skoven. Sommerhuset er godt udstyret med hårde hvidevarer og andre moderne hjælpemidler, bl.a. en varmepumpe med køl, parabol og trådløst internet, hvilket nok især børnene vil sætte pris på, hvis de trænger til en lille pause med musik, et spil eller et afsnit af yndlingsserien. I huset findes også seng og stol til mindre børn, så her er særdeles velegnet til børnefamilier, men er man et par eller to, som gerne vil holde ferie sammen, tilbyder huset også fine og velfungerende rammer til det formål.

Udendørs
Sommerhuset ligger på skøn og charmerende naturgrund, hvor der er masser af plads til at lege, løbe rundt og spille bold, og med både gynger og sandkasse kommer børnene ikke til at kede sig ret længe ad gangen. Der er terrasse på tre sider af huset, så det er altid muligt at finde en god plads i solen, og en del af terrassen kan lukkes af, så man kan holde styr på dyr og små børn. Endelig skal det også nævnes, at man kan vaske sand, salt og sved af under udendørsbruseren.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger 1,6 km fra sommerhuset og der er cykelsti det meste af vejen. Saltum Strand er knap så befolket som de store strande ved Blokhus og Løkken, så man kan sagtens finde en fredelig plet, hvor børnene har plads til at bygge sandslotte og spille bold. I gåafstand fra huset ligger en lille købmand ved Saltum Strand Camping, hvor man kan købe rundstykker og dagens avis, mens større indkøb kan gøres i Saltum By, som også har bager, slagter, pizzeria og andre spændende butikker, gallerier og antikvitetshandlere. Til en rigtig familiedag anbefaler vi en tur i Faarup Sommerland, som flere gange har vundet store priser for de mange sjove forlystelser og det høje serviceniveau hos personalet; parken har aktiviteter for hele familien og gode spisesteder, men man kan også tage sin egen mad med og evt. benytte sig af de mange gratis grillstationer.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning tilladt: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 84 m2
Grundareal: 2500 m2
Opført: 1965 
Renoveret: 2017 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 600 m
Restaurant: 1,9 km
Golfbane: 6,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.105,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.105,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.917,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.917,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
Varmepumpe med kølJa
HundevenligJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen