- samlet udbud af sommerhuse i Kettrup Bjerge
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Kettrup Bjerge  /  Kettrup Bjerge - Sarasvej 22
<<Tilbage

Hus nr.  31180465 - Kettrup Bjerge - Sarasvej 22

Beskrivelse
Ugeneret sommerhus I skøn natur.
På naturgrund med en fantastisk udsigt over landskabet ligger dette dejlige sommerhus. Her er alle muligheder for en afslappende ferie.

Indretning
Dette meget velholdte feriehus har en dejlig varm og hyggelig atmosfære. Her er alle faciliteter til at skabe en vellykket og afslappende ferie; trådløst internet, brændeovn, gode hårde hvidevarer og derudover er det ene badeværelse udstyret med spabad og sauna, som gør at man kan koble helt af efter en lang dag ved stranden eller på tur rundt i dette naturskønne område. Huset råder over et godt og åbent køkken-alrum, stue, 2 badeværelser og fire soverum. Fra stuen er der en skøn udsigt over landskabet, og på grunden er der en lille idyllisk sø, som kan ses fra huset, og her kan opleves et rigt dyre og fugleliv. Huset indbyder virkelig til kvalitetstid og mange hyggelige stunder for hele familien.

Udendørs
Sommerhuset ligger helt perfekt med hede, klit og åbne vidder lige uden for døren. Fra spisestuen er der adgang til terrassen, som løber rundt om den store glasgavl ved stuen. Her er en del af terrassen overdækket, og her kan man med fordel sidde om aftenen, når temperaturen falder. Til børnene er her sandkasse og gynge ligesom grill, liggestole og parasol er til rådighed for husets gæster.

Beliggenhed
Kettrup Bjerge er et attraktivt område pga. de helt unikke og naturskønne omgivelser; de grønne enge og mange bakker kendetegner naturen. Ørnbjerg rejser sig 43 meter over havets overflade og giver en smuk udsigt over Jammerbugten - I godt vejr kan man se helt fra Hanstholm til Rubjerg Knude. Blokhus og Løkken ligger i nogenlunde samme afstand fra huset, og her kan man vælge det bedste fra begge feriebyer; De populære strande, det store udvalg af forretninger og gode spisesteder. Kettrup ligger også centralt for køreture rundt i hele Nordjylland, som byder på et væld af udflugtsmål og attraktioner.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 9 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 115 m2
Grundareal: 1250 m2
Opført: 2001 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 2,8 km
Golfbane: 7,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.333,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.333,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.667,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.667,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:19 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:35 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen